• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danko Lazović: Vratio sam se po još trofeja!

"Presrećan sam zbog povratka. Opet sam u svom klubu. Dogovorili smo se bukvalno za deset minuta", rekao napadač Partizana na promociji u Humskoj.

Kraj jesenje polusezone Partizan je odigrao bez klasičnog napadača. Iz kluba su odmah poslije neuspjelih kvalifikacija za Ligu šampiona, a potom Ligu Evrope otišli Aleksandar Mitrović i Marko Šćepović, pa je tadašnji trener Vuk Rašović mogao da računa samo na Nemanju Kojića i Ismaela Fofanu - jedinog fudbalera koga je Partizan zaista kupio prošlog ljeta i to za oko 120.000 evra.

Kojić i Fifana, međutim, nisu odigrali kraj jesenjeg dijela prvenstva. Fofana se razbolio, a Kojić povrijedio. Rašović je morao da igra bez klasičnog napadača.

Ni početak pauze nije nagovještavao ništa bolje po navalnu liniju. Kojić je obnovio povredu, pa je morao na operaciju, a Fofana se još oporavljao.

Uprava Partizana, međutim, poučena vrlo loše urađena ljetnjim prelaznim rokom, što je i sama priznala, drugačije je postupila ove zime. Odjednom, novac nije bio problem!

Crno-bijeli su najprije doveli Petra Škuletića, napadača-"razbijača", koji se vratio u fudbalski život igrama u niškom Radničkom, potom u Vojvodini, a potom se stvorila mogućnost da se među crno-bijele vrati Danko Lazović.

Dar sa neba!

Lazović je ostao bez kluba i došao je u Partizan da trenira, ostane u kondiciji. Mic po mic, razgovor sa razgovorom i Lazović je odlučio da odbije nekoliko inostranih ponuda i ostane u Partizanu i pomogne mu da dođe od sedme uzastopne titule.

"Ovo ja ne gledam kao povratak u klub, već u svoju kuću", rekao je Lazović u subotu predveče u razgovoru sa novinarima. Tada je zamolio da ne priča ništa o transferu, već za dan, dva.

Dva dana kasnije Lazović se zaista obratio novinarima, ali sada u svojstvu punopravnog člana FK Partizan, odnosno njegovog novog-starog igrača!

"Presrećan sam zbog povratka. Opet sam u svom klubu. Dogovorili smo se bukvalno za deset minuta. Vratio sam se jer je Partizan veliki klub i jer u svojoj karijeri želim još trofeja", rekao je na promociji.

(Predrag Vujić, MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC