• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrđa, ipak, ostao u Beogradu

Centarfor Crvene zvezde zbog lošeg zdravstvenog stanja u posljednjem trenutku odustao od puta na pripreme u Sloveniju.

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u ponedjeljak u Portorož na pripreme za proljećni dio sezone bez novih igrača, a trener Slaviša Stojanović iznenada je ostao i bez napadača Dragana Mrđe!

Vodeći strijelac lige u razgovoru za "Večernje novosti" otkrio je da ima zdravstvene probleme i da će naknadno putovati u Sloveniju.

"Osjećam se veoma loše, malaksalo i slomljeno. Konstantno imam temperaturu i bol u grudima kad se nakašljem. Procijenili smo da je bolje da se ne izlažem riziku, već da se zaliječim kod kuće i da naknadno otputujem u Sloveniju", rekao je Mrđa, čije ime je bilo na spisku putnika objavljenom u ponedjeljak ujutru.

Za razliku od njega, Miguel Arauho, Ifeani Onjilo i Robert Omega neće moći da putuju na ovu fazu priprema, pošto im klub nije na vrijeme obezbijedio vize.

U Zvezdi kažu da imaju garancije iz slovenačke ambasade da će problem biti riješen do 28. januara, tako da će trio moći da ide sa ekipom u Kopar (od 1. do 15. februara). Naravno, ukoliko ostanu na "Marakani" do tada, pošto su u drugom planu trenera Slaviše Stojanovića.

Arauho, Onjilo i Omega će narednih dana trenirati u Beogradu sa omladincima koji su pri prvom timu, ali takođe nisu otputovali u Sloveniju. To su Ristić, Grujić, Ahčin, Čikić, Trkulja, Đuričković i Luković.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC