• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina predstavila tim za proljeće

Sportski menadžer Novosađana Zoran Pavlović promovisao devet pojačanja "lala" i podelio novajlijama ključeve sponzorskih automobila.

U prisustvu klupskog rukovodstva i novinara, FK Vojvodina predstavila je u srijedu popodne svoje nove igrače. U Sportskom centru "Vujadin Boškov" u crveno-bijeloj opremi su fotografisani:

Nino Pekarić, Milko Novaković, Nikola Popara, Uroš Nenadović, Jovan Stojanović, Lazar Veselinović, Milan Jovanić, Radovan Pankov i Emil Rockov.

Nakon što im je svečano uručio dresove, Pavlović je svim novajlijama osim mladih Pankova i Rockova podijelio i na korišćenje automobile sponzorske kuće "Porše Novi Sad".

"Lale" su promocijom novih igrača nagovijestile ostanak u borbi za visok plasman i trofej Kupa, pošto je ostvarenje tih ciljeva ove zime dovedeno u pitanje odlaskom bivšeg trenera Nikolića i čak osmorice prvotimaca.

Fudbaleri Vojvodine počeli su pripreme za novu polusezonu pod vođstvom novog trenera, Branka Babića.

"Kao što smo i obećali, doveli smo igrače na pozicijama koje su nedostajale. Ovo su prava pojačanja, i u igračkom i u ljudskom smislu", rekao je Pavlović na promociji.

Prema njegovim riječima, svi igrači su došli u klub za džabe.

"Svi momci koji su ovdje zajedno sa mnom nisu koštali Fudbalski klub Vojvodinu nijedan jedini evro obeštećenja. Imamo određene procente prema nekim njihovim bivšim klubovima. Prema nekim nemamo nikakvu obavezu", precizirao je Pavlović.

(MONDO, Foto: MONDO/M. Šolak)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC