• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Borac nadvisio šampiona!

U drugom kontrolnom meču na pripremama na Hrvatskom primorju, fudbaleri banjalučkog Borca savladali aktuelnog bh. šampiona Željezničar sa 3:1.

Nakon poraza od hrvatskog drugoligaša Pomorca (0:2), crveno-plavi iz Banjaluke u drugoj utakmici na pripremama na Jadranu odigrali su znatno bolje i sasvim zasluženo savladali sarajevski Željezničar rezultatom 3:1.

Na meču koji je odigran u Rovinju, fudbaleri Željezničara poveli su golom mladog napadača Riada Bajića, a izjednačenje Borcu autogolom donio je Jasmin Bogdanović, koji je nedavno pojačao Željezničar dolaskom iz Zvijezde Gradačac.

U drugom poluvremenu dominacija Banjalučana, koji su postigli dva pogotka. Prvo je mrežu plavih zatresao Srđan Grahovac za 2:1, da bi konačnih 3:1 postavio Stefan Dujaković.

"Borac i Željezničar odigrali su izuzetno kvalitetnu utakmica, na kojoj su obje ekipe stvorile mnoštvo prilika. Viđen je visok tempo igre, ali korektan meč bez grubih prekršaja, što je za svaku pohvalu", rekao je sportski direktor Borca Branislav Krunić u telefonskom javljanju za MONDO.

Za nedjelju Banjalučani imaju ugovoren meč sa domaćom Opatijom (15 časova), dok bi u ponedjeljak trebali odmjeriti snage sa Olimpijom iz Ljubljane. Ovaj meč igraće se u Umagu od 14 časova.

HANDŽIĆ STIŽE SLJEDEĆE SEDMICE
Sportski direktor crveno-plavih potvrdio je MONDU da će Haris Handžić definitivno pojačati klub sa Gradskog stadiona, a konačan dogovor očekuje se tokom sljedeće sedmice.

"Handžića očekujemo sljedeće sedmice. Dogovorio je raskid ugovora sa Vaducom i više ne postoji nikakva prepreka za realizaciju transfera u redove Borca", naglasio je Krunić.

(MONDO, foto: FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC