• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Maksimović i Spartak: Zvezdo, daj pare

Prvotimac Torina, nekadašnji štoper Crvene zvezde, nema namjeru da oprosti beogradskom klubu dug od 69.000 evra.

Pitanje od milion dolara: koliko tačno duguje FK Crvena zvezda, kome sve duguje FK Crvena zvezda i kada će FK Crvena zvezda početi da izmiruje dugove?

Osim onog "standardnog" duga, koji se godinama nagomilavao i koji premašuje 50 miliona evra, svakodnevno se javljaju novi problemi za crveno-bijele. Zvezda treba negdje da "pronađe" 750.000 evra za registraciju igrača (tako je bar izjavio potpredsjednik Slaviša Kokeza), a stigle su i dvije nove tužbe.

Nekadašnji defanzivni igrač Crvene zvezde, a sada prvotimac Torina Nikola Maksimović zatražio je od svog bivšeg kluba da mu isplati 69.000 evra.

"Imali smo načelan dogovor da oprostim 30.000 evra, ali da do kraja godine dobijem ostatak. Niko me od tada nije kontaktirao, niti pozvao da ponovo napravim kompromis, pošto je očigledno da od uplate nema ništa. Zvezda je moj klub u kojem sam se afirmisao, ali vidim da nema druge nego da presavijem tabak. Jednostavno, bio sam primoranna ovakav potez", kaže Maksimović za list "Sport", najavljujući da će sud donijeti konačnu odluku i vjeruje u pozitivan ishod, jer su, dodaje, "papiri na njegovoj strani".

Osim Maksimovića, nezadovoljan je i subotički Spartak.

Klub koji ima odlične odnose sa Crvenom zvezdom nema više strpljenja. Spartak je tužio Zvezdu Arbitražnoj komisiji Zajednice superligaša tražeći isplatu 40.000 evra koliko beogradski klub duguje za vezistu Aleksandra Kovačevića.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", postupak je u toku, Arbitražna komisija prikuplja podatke, ali list dodaje i da je "neizvjesno da li će spor biti rešen do kraja prelaznog roka".
(MONDO:Foto: MN Press/arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC