• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Informer": Đurić ide iz Partizana

Prema saznanjima "Informera", predsjednik FK Partizan Dragan Đurić odlazi sa te funkcije u ponedeljak. Navodno je nezadovoljan što je marginalizovan.

Da li će Dragan Đurić i u budućnosti voditi Fudbalski klub Partizan, iako je opterećen sumnjama da je vršio malverzacije prilikom privatizacije Veterinarskog zavoda u Zemunu u svojstvu predsjednika kompanije "Zekstra", još nije poznato.

Dok je Đurić bio u pritvoru posjetio ga je generalni sekretar Partizana Darko Grubor, a prema nezvaničnim informacijama, tada je Đurić rekao da ne planira da se povuče sa mjesta predsjednika Fudbalskog kluba.

Međutim, list "Informer" ima druge informacije. Prema tom izvoru, Đurić će u ponedeljak napustiti funkciju u Partizanu, jer su mu ostali saradnici okrenuli leđa!

"Informer" navodi da je Sekretarijat kluba (najuže rukovodstvo) trebalo da bude održano u petak, ali da je Đurić uspio da odloži taj sastanak.

"On je time kupio malo vremena i nada se da će preko svojih najvernijih saradnika - Ratomira Babića i Branka Ružića - uspjeti nešto da učini. Ali, nova sjednica Sekretarijata je zakazana za ponedeljak i izvjesno je da će tada biti donijeta odluka o Đurićevom razriješenju", tvrdi izvor "Informera".

Suma sumarum: Đurić bi htio da ostane, ali nema dovoljno saveznika u Partizanu. Branko Ružić, koji je formalno napustio mjesto potpredsjednika kluba, izgleda nema više tolikog uticaja na ostale, bar ako tumačimo ovu vijest lista "Informer".

Isti izvor navodi i da Đuriću smeta to što se više ne pita ni oko transfera, kao što je to bio slučaj sa potencijalnim dolascima Stefana Babovića i Abubakara Oumarua (od čega, na kraju, nije bilo ništa).
(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC