• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona, ipak, kupuje Dinamov "biser"?

Hrvatski mediji pišu da će Barselona kupiti Alena Halilovića iz zagrebačkog Dinama za pet miliona evra i da će na ljeto otići na Nou Kamp.

Alena Halilovića, talentovanog fudbalera zagrebačkog Dinama, dijeli još pet, šest mjeseci od selidbe u jedan od najvećih klubova na svijetu - Barselonu.

Prema saznanjima "Jutarnjeg lista", predstavnici Barselone bi uskoro trebalo da dođu u Zagreb i čuju odgovor čelnika "modrih" na novu ponudu od pet miliona evra, plus bonuse za svaku utakmicu koju bi ovaj tinajedžer odigrao u dresu Barselone u sljedećim godinama.

Isti list je izračunao da bi taj potencijalni transfer mogao da vredi (sa sve ovim bonusima) i do 15 miliona evra!

Predstavnici Barselone već su razgovarali i sa Dinamom, Halilovićem i njegovim roditeljima, ali ti sastanci nisu urodili plodom.

Međutim, "Jutarnji list" saznaje da se Barselona nije odrekla Halilovića, već da je uporna da ga dovede i da će opet posjetiti drugu stranu/e i to odmah nakon što se Dinamo vrati sa priprema iz Turske.

Prema informacijama tog lista, u novoj rundi pregovora odgovor Dinama i Halilovićevih roditelja trebalo bi da bude pozitivan.

Moglo bi se dogoditi da u nekom narednom "El klasiku" udari Hrvat na Hrvata, odnosno Luka Modrić (Real Madrid) protiv Alena Halilovića (Barselona).

Ali, sačekajmo...

Za ovog plavokosog tinejdžera svojevremeno je bio zainteresovan i Totenhemom, čak su hrvatski mediji pisali da će Halilović sigurno otići u taj londonski klub. Međutim, to se nije dogodilo.

(MONDO:Foto:Grb)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC