• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Zvezda nastavila seriju

Crveno-bijelima očigledno prija Slovenija, pošto su protiv Kopra upisali i petu uzastopnu pobjedu - 4:2.

Uspješan niz u prijateljskim mečevima ove zime u Sloveniji, fudbaleri Crvene zvezde nastavili su duelom sa Koprom, drugoplasiranim timom u prvenstvu Slovenije.

Ekipa Slaviše Stojanovića odigrala je odličan meč i slavila 4:2. Posle samo 20. minuta, crveno-bijeli su vodili 3:0.

Dvostruki strijelac u petoj uzastopnoj pobjedi ove zime, poslije poraza od Sloge iz Petrovca na Mlavi, bio je Nejc Pečnik, a po jedan pogodak postigli su Abiola Dauda i Nenad Milijaš.

Zvezda je povela već u 6. minutu, lepim udarcem Pečnika iskosa sa lijeve strane u dalji gornji ugao.

Slovencu je loptu u toj akciji dodao Filip Kasalica, kao i u 13. minutu kada je pobjegao defanzivcima Kopra proigrao Daudu za 2:0.

Kasalica je učestvovao i kod trećeg pogotka, pošto je poslije njegove akcije sa Pečnikom jedan od defanzivaca domaćeg tima igrao rukom. Sudija je pokazao na bijelu tačku, a precizan izvođač najstrože kazne bio je kapiten Milijaš. Bilo je to u 20. minutu.

Do odlaska na odmor Kopar je, ipak, uspio da postigne gol, kada se Halilović u 40. minutu najbolje snašao poslije jednog "skraćenog kornera".

U finišu prvog poluvremena Kopar je ostao sa igračem manje pošto je Guberc dobio drugi žuti karton zbog koškanja sa Pečnikom. Javne opomene zbog tog incidenta dobili su Pečnik i Mijailović.

Ubrzo po povratku sa odmora, u 57. minutu, Pečnik se ponovo upisao u strijelce, a asistent je ovaj put bio Darko Lazović, koji iz meča u meč pokazuje da će biti potpuno spreman za proljećni dio sezone.

Konačan rezultat postavio je rezervista Kopra Pučko, koji je u 65. minutu iskoristio dugačko dodavanje preko odbrane Zvezde.

Slaviša Stojanović je odlučio da od prvog minuta izvede sastav: Bajković, Petković, Krneta, Pavićević, Mijailović, Milijaš, Kovačević, Lazović, Pečnik, Kasalica i Dauda. Tokom drugog poluvremena u igru su ulazili Gogić, Cilinšek, Nenadić, Kelhar, Martinović, Savićević, Jokić, Rakić, Onjilo, Rajković, Mihajlović.

Dragan Mrđa i Luka Milunović ne igraju zbog lakših povreda zadnjih loža, a Miloš Ninković je dobio dozvolu da dođe u Beograd i vidi ćerkicu rođenu u petak.

(MONDO, Foto: FK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC