• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bordo igrači: Partizan je jak protivnik

Fudbaleri Sarajeva Gojko Cimirot i Ognjen Todorović zadovoljni su nastupom protiv šampiona Srbije uprkos minimalnom porazu na pripremama u Turskoj.

Partizan je u Antaliji savladao bordo tim rezultatom 1:0, (POGLEDAJTE JEDINI GOL) a dan kasnije su u izjavama za zvanični sajt kluba sa Koševa utakmicu komentarisali Gojko Cimirot i Ognjen Todorović.

"Utakmicu protiv Partizana okarakterisao sam dobrom. Trkački je zahtijevala naš maksimum, jer je Partizan kvalitetna i tehnički jaka ekipa. Smatram da su utakmice protiv jakih protivnika veoma pozitivne, naročito za mlađe igrače u našoj ekipi. Što se tiče same utakmice, sigurno je da smo zaslužili gol. Nažalost, nismo uspjeli realizovati naše prilike, ali možemo biti zadovoljni. Naravno, postoji još dovoljno prostora za napredak i mi ćemo nastaviti sa intenzivnim pripremama za proljetni dio sezone", rekao je Cimirot.

Krilni napadač bordo kluba, Ognjen Todorović, istakao je da je provjera protiv beogradskog Partizana bila jako dobra, te da ostaje žal za propuštenim prilikama.

"Pripremne utakmice u Antaliji su zaista kvalitetne. Igramo protiv jakih protivnika i možemo biti zadovoljni dosadašnjim rezultatima. Jučerašnja utakmica protiv Partizana bila je dosta borbena i drugačija od prethodne dvije, koje smo odigrali protiv Metalurga i Pohanga. Smatram da smo dobro stajali na terenu. Naravno, postoje nedostaci, koje ćemo, nadam se, u što bržem vremenskom periodu uspješno premostiti. Nakon utakmice, ostaje žal za propuštenim prilikama. Imali smo nekoliko izglednih situacija i vjerujem da ćemo do početka prvenstva i taj segmenat naše igre dovesti na jedan visok nivo",
rekao je Todorović.

(MONDO, foto: FK Sarajevo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC