• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić od medija bježi u "Zemunelo"

Iako je bilo planirano da najuže rukovodstvo FK Partizan u ponedjeljak održi sastanak na stadionu Partizana, sve je pomjereno u SC "Teleoptik".

Da li je ponedjeljak zaista Dan D za FK Partizan i Dragana Đurića?

Danima se najavljuje njegov odlazak sa čelne funkcije u Partizanu, a navodno bi u ponedjeljak u ranim popodnevnim časovima trebalo da se on oprosti od fotelje.

Sastanak najužeg rukovodstva Partizana, odnosno Sekretarijata kluba, bio je zakazan za ponedjeljak (danas) u 14 časova, ali je prema saznanjima MONDA, pomjeren za 14.30 i to ne na stadionu na Topčiderskom brdu, već u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu ili takozvanom "Zemunelu".

Đurić je nedavno izašao iz pritvora nakon što je položio jemstvo od dva miliona evra.

U pritvoru je bio zbog sumnji da je kao predsjednik kompanije "Zekstra" vršio manipulacije prilikom privatizacije Veterinarskog zavoda u Zemunu. Istraga o tom slučaju je u toku.

U Patizanu postoje dvije struje. Jedna smatra da Đurić treba da ostane, a druga, pak, vjeruje da je taj slučaj opterećenje za klub i njegov imidž i da bi zato bilo najbolje da se skloni.

Pod vođstvom Đurića (došao na mjesto predsjednika Partizana 2008. godine, naslijedivši Tomislava Karadžića), crno-bijeli su uspostavili dominaciju u domaćem fudbalu. Iako Đurić i njegovi saradnici vole da sve zasluge pripisuju sebi za to, jasno je da bez igrača i stručnih štabova ne bi bilo ni uspjeha. A mnogima od onih koji su bili na, uvijek zahtjevnoj, trenerskoj klupi Partizana nije bilo lako, odnosno uprava je često znala da podmeće klipove u točkove.

Dragan Đurić nije održao mnoga obećanja. Partizan odavno nema generalnog sponzora, a navijači mu najviše zamjeraju na tome što su najbolji igrači rasprodavani, da je klub dobijao novac, ali i da se nije radilo na stvaranju dugoročnijeg i stabilnijeg tima.

Uz to, Partizan je, uprkos tome što je najviše prodavao igrače u Srbiji, i dalje u dugu. U Partizanu tvrde da su sve prodaje bile "planske", ali je činjenica da su pojedini fudbaleri mogli da budu prodati i za mnogo veće iznose.

U petogodišnjem planu razvoja Partizana, koji je Đurić predstavio 2009. godine, bile su i tačke, poput: novi stadion, klupski hotel...

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC