• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojeviću skromna plata, bogata premija

Mada prijedlog o imenovanju novog selektora još nije stigao do IO FSS, "Sportski žurnal" objavio je praktično sve detalje vezane za njegova primanja.

Iako Aleksandar Stanojević (40) u ovom trenutku nije zvanični kandidat za selektora fudbalske reprezentacije Srbije, u praksi se njegova inauguracija tretira kao manje-više tehničko pitanje.

Očekuje se da ga Stručni odbor FSS - koji ima samo savjetodavnu ulogu - predloži Izvršnom odboru, a onda bi to tijelo moglo Stanojevića da proglasi selektorom već u srijedu u Staroj Pazovi. Žrijeb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. biće održan 23. februara i bilo bi čudo da se tog dana u Nici ne nađe i novi strateg "orlova".

Prema pisanju "Sportskog žurnala", Stanojević će kao selektor znatno manje koštati srpsku "kuću fudbala" od kontroverznog Siniše Mihajlovića.

Dok je Miha, nezvanično, imao garantovanu godišnju platu od 380.000 evra, Stanojevićev "start" iznosiće maksimalno 12.000 evra mjesečno, odnosno 144.000 godišnje.

Nekadašnji trener Partizana, Dalijan Erbina i Pekinga ostvariće "bingo" ako odvede nacionalni tim na EP u Francuskoj, što je poslije dva propuštena velika takmičenja - apsolutni prioritet. Tada bi i Savez lijepo popunio svoju kasu, a kreatoru eventualnog uspjeha sljedovala bi premija vrijedna 300 do 400 hiljada evra.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC