• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bodiroga: Zna se da volim Partizan...

Legendarni srpski košarkaš nije ravnodušan prema (hipotetičkoj) mogućnosti da stane na čelo crno-bijelog fudbalskog kluba.

Srpskim medijskim prostorom već neko vrijeme se "valja" informacija da će Dejan Bodiroga u Humskoj 1 naslijediti Dragana Đurića, kome u privatnom i poslovnom životu predstoje ozbiljna iskušenja.

Sada, kada je Đurić i zvanično ovlastio potpredsjednike FK Partizan da preuzmu njegove ingerencije, stekli su se preduslovi da Bodiroga, makar hipotetički, prokomentariše mogućnost ulaska u "klizavi" svijet domaćeg fudbala.

"Prije svega se nadam da će Partizan pronaći najbolje rješenje za svoje dalje funkcionisanje", rekao je novinarima u Kući košarke aktuelni potpredsjednik Košarkaškog saveza Srbije.

"Poznato je kakve emocije gajim prema tom klubu i naravno da mi godi pozitivno raspoloženje navijača i određenih struktura u odnosu na moj mogući angažman. Međutim, trenutno nemam ništa konkretno da kažem na tu temu".

Iz razgovora sa njim, nameće se zaključak da bi Dejan Bodiroga - koji je pominjan i kao potencijalni novi predsjednik FIBA Evrope - svakako pažljivo razmotrio ponudu da stane na čelo aktuelnog fudbalskog prvaka Srbije.

Emocije su tu, ugled, takođe. Da li je to dovoljno...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC