• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Stanojević odustao zbog Mihajlovića!

Siniša Mihajlović i dalje je prvi pik predsjednika FSS Tomislava Karadžića, što je navelo Aleksandra Stanojevića da se zahvali na ponudi.

Razlog zbog povlačenja Aleksandra Stanojevića je kontakt Tomislava Karadžića i Siniše Mihajlovića, saznaje MONDO!

Trenutak u kom je Fudbalski savez Srbije odlučio da otkaže sjednicu Izvršnog odbora, na kojoj je u srijedu trebalo da bude izabran novi selektor "orlova", bio je potez poslije kojeg je Aleksandar Stanojević shvatio da on zapravo nije "prvi pik", već Mihajlović!

Karadžić i dalje čeka Mihajlovićev odgovor iz Đenove, a na temu povratka na čelo reprezentacije.

Nezvanično, Stanojević je bio samo druga opcija, iako je u medijima danima pripreman teren za njegovu promociju. Međutim, sve se oteglo zbog toga što Mihajlović nije rekao ni "da", ni "ne".

Stručni savjet FSS, saznaje MONDO, predložio je Izvršnom odboru na razmatranje spisak od četvorice kandidata, a Karaždić je od početka insistirao da se na tom spisku nađe i Mihajlovićevo ime. Pored bivšeg selektora, našlo se Stanojevićevo ime, kao i ime Aleksandra Jankovića i Ljubinka Drulovića.

Stanojević je, saznajemo, bio označen kao pravo rješenje, AKO Mihajlović odustane od ideje o povratku, što se bivšem treneru Partizana nikako nije dopalo. On je donekle imao strpljenja i razumijevanja za takvo postavljanje stvari od strane čelnika FSS, ali ga je ono izdalo ovog utorka, dana u kojem su pojedine novine već bile objavile njegovu platu!

FSS je pokušao u nezvaničnim kontaktima sa redakcijama da predstavi kako Izvršni odbor nikada nije ni bio zakazan za srijedu i da su ga "zakazali" upravo mediji, ali je otprilike u isto vrijeme, u Jagodini, potpredsjednik Saveza Zoran Milanović izjavio sljedeće:

"Obaviješten sam da se sjednica Izvršnog odbora FSS odgađa i održaće se naredne nedjelje".

Samo dva dana ranije, u nedjelju, u susretu sa pojedinim fudbalskim poslenicima, Stanojeviću je već bilo čestitano na promociji. On nikada nije krio da mu je velika želja da jednog dana postane selektor reprezentacije Srbije.

Šta će biti sljedeći korak Saveza?

Teško je predvidjeti, ali trenutno sve ide ka tome da se Mihajlović vrati na klupu "orlova".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC