• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Partizan "jodlovao", igrao i Luka

Vrlo dobra igra Partizana na pripremama u Antaliji i visoka pobjeda nad Mariborom 4:0 (3:0). Strijelci: Škuletić (dva), Mertelj (autogol), Malbašić.

Trener Partizana Marko Nikolić iz dana u dan je sve bliži sklapanju konačnog mozaika pred početak proljećnog dijela sezone.

Crno-bijeli su zabilježili novu pobjedu na pripremama u Antaliji. Vrlo ubjedljivu.

Partizan je igrački i rezultatski deklasirao slovenački Maribor 4:0 (3:0). Posebne pohvale za igru dobijaju Filip Malbašić, Miroslav Vuličević i napadački dvojac - Danko Lazović i Petar Škuletić.

VIDEO

Mnogo lijepih akcija, "igra na prvu", golovi, šanse... Nikolić je sklopio orkestar, koji umije da svira, ali treba, ipak, ačekati zvanične, takmičarske utakmice.



Srpski šampion je poveo u 6. minutu, nakon što je Malbašić "izbacio" Petra Škuletića, koji je bio brži od golmana suparničke ekipe.

Na 2:0 Partizan je povisio poslije auta u 26. minutu! Vladimir Volkov je izveo aut, daleko je dobacio, a nespretni Aleš Martelj je zatresao sopstvenu mrežu.

Samo tri minuta kasnije 3:0, strijelac Malbašić. Milan Lukač je degažirao loptu, koju je na centru igrališta prihvatio Škuletić, koji je prebacio do Malbašića, a on je lobovao golmana Maribora sa 25 metara.

Partizan je u nastavku stvorio još nekoliko dobrih prilika. Najgilniji su bili Lazović, Škuletić i Malbašić koji su odlično sarađivali.

Upravo je Malbašić u 69. minutu stvorio Škuletiću šansu da ponovo zatrese mrežu slovenačke ekipe, ali je štoper Maribora Rajčević "iznikao iz zemlje" i spriječio pogodak.

U 74. minutu bilo je 4:0. Lazović je izvanredno izbacio Škuletića po levoj strani, a Crnogorac je na zasita lijep način završio akciju - pogodio je desni ugao gola Maribora.

IGRAO I LUKA

Poslije utakmice protiv Sarajeva (1:0), Nikolić je hvalio sve, osim Predraga Luke. "Nije mi jasan njegov pristup utakmici. Ako ovako nastavi moraće da sačeka na novu priliku".

Nije je dugo čekao. Nikolić je ubacio Luku u meču protiv Maribora u 69. minutu.

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Volkov, Drinčić, Brašanac, Pantić (od 69. minuta Luka), Malbašić, Škuletić i Lazović.

Klupa: Živko Živković, Fofana, Ninković, Marković, Obradović, Andrija Živković, Gulan.

Maribor: Cotman, Mejač, Vuklišević, Argus, Trajkovski, Mertelj, Dervišević, Stojanović, Vršić, Zahović, Markos Tavares.



(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC