• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zahovič: Partizan će opet biti šampion

Nekadašnji as Partizana, a sada sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič kao veliki Grobar ubijeđen je da će crno-bijeli opet osvojiti titulu.

Partizan je ubjedljivo pobijedio kombinovani tim Maribora (4:0) na pripremama u Antaliji, a u slovenačkoj ekipi bilo je i jedno dobro poznato prezime - Zahovič.

Riječ je o sinu nekadašnjeg fudbalera Partizana Zlatka Zahoviča, koji je sada na funkciji sportskog direktora Maribora.

Nije tajna da Zahovič u srcu oduvijek nosi Partizan. Oduševljen je onim što je vidio od crno-bijelih na pripremama u Antaliji, pogotovo u ovoj utakmici.

"Partizan je odigrao fantastičnu utakmicu, što mene kao Grobara raduje. Na pravom smo putu da odbranimo titulu. Vidi se da se ozbiljno radi, da je urađen odličan posao u prelaznom roku za naš klub i nadam se, ma ne da se nadam, nego sam ubijeđen da će odbraniti titulu šampiona, a uz nastavak ovakvog rada i uz dozu sreće, vjerujem da ćemo gledati Partizan i u Ligi šampiona", kaže Zahović za SOS Kanal.

Upitan da li bi, jednog dana, mogao da se vrati u Partizan na neku funkciju u klubu, Zahovič je odgovorio: "To je vrlo teško, gotovo nemoguće. Ja sam igrao kratak period u Partizanu, ima igrača koji su ostavili mnogo dublji trag i zaslužuju šansu prije mene".

Iz igračkih dana u crno-bijelom dresu, kaže da se najradije sjeća derbija sa Crvenom zvezdom, pogotovo onih koje je Partizan dobio, a on učestvovao golom, asistencijom.



"Kao Grobaru od rođenja to mi je najradije ostalo u sjećanju i te pobjede su najveća draž", rekao je sportski direktor Maribora.

Zahovič često dolazi u Beograd i uživo posmatra ne samo utakmice fudbalskog, već i košarkaškog kluba.

Vjeruje u rad Duška Vujoševića.

"Partizan je uvijek Partizan. Ima klubova koji stoje mnogo bolje finansijski, ali sa našim Duletom, Partizan je uvijek opasan protivnik", kaže Zahovič kroz osmijeh.

(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC