• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je Zoran, možda budući selektor Srbije...

Pogledajte kratku priču o Zoranu Đorđeviću, jednom od rijetkih koji je nedvosmisleno poručio da želi da bude selektor fudbalera Srbije.

Ko je Zoran Đorđević!?

U vrijeme kada su brojniji oni koji neće, iz opravdanih i manje opravdanih razloga, on je rekao da želi da bude selektor fudbalske reprezentacije Srbije. Da li bi to bio dobar izbor, ne želimo u to da se upuštamo ovog puta, postoje ljudi u FSS koji će to procijeniti.

Ali, zašto ne bismo bolje upoznali Zorana?

Ako je BBC mjesecima snimao film o njemu, "afričkom tigru", selektoru prve ikada okupljene reprezentacije Južnog Sudana... Možda je priča vrijedna pažnje.

Južni Sudan proglasio je nezavisnost 9. jula 2011. godine i otvorila se potreba za formiranjem nacionalnog fudbalskog tima. Pozvali su Zorana, 61-godišnjaka, rođenog u Velikom Jovanovcu kraj Pirota, koji je prije toga u karijeri vodio 27 klubova i reprezentacija, uglavnom na potezu Istočna Afrika - Bliski Istok.

Prihvatio je posao... I šta ga je dočekalo? Možete samo da naslutite iz ovog "trejlera", koji će biti emitovan na BBC televiziji 27. februara! Biće to svakako "paklen" dokumentarac.

"Spreman sam da pokažem da smo sposobni i hrabri da budemo najbolji. Takođe, spreman sam da uložim sve što posjedujem, sav moj kvalitet da vidim Srbiju na vrhu", poručio je iz Južnog Sudana.

VIDEO

(Nikola Janković, MONDO, foto: YouTube printscreen)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC