• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO Fantasy Liga šampiona - za gol više

Pred osminu finala LŠ odlučili smo da svi članovi sportske redakcije MONDA javno sastave svoje Fantasy timove. Predrag Vujić je danas sastavio.

Već iz ovog naslova jasno vam je da uopšte nisam pravi primjer igrača "naloženog" na ovakve i slične igre, niti pretendujem da budem "pametan" i da dijelim savjete.

Dovoljno je reći da u životu nisam ušao u kladionicu, osim što sam svojevremeno, kao klinac, igrao nekadašnju Sportsku prognozu (znate ono iz "Tesne kože": Stativa u Tuzli!).

Svoj tim u tekućoj Fantasy Ligi šampiona NISAM promijenio od 1. kola! Tako su mi, ponekad,u timu bili povrijeđeni ili kažnjeni, odnosno igrači koji nisu ni bili u kombinaciji za tim u "stvarnom životu". Lijenost? Moguće. Ali, prije svega, nedostatak vremena, a i inaćenje - baš da vidim dokle mogu da doguram sa prvobitnim timom. Sve to me je dovelo do donjeg dijela aktuelne tabele :))

Dakle, sve ovo što budete pročitali nemojte shvatiti kao savjet. Najvažnije je igrati se, a pasioniranim ljubiteljima ovakvih igara želim svu sreću. Kad se već toliko "pale", neka im je sa srećom!

Kako biram tim?

Meni je najvažnije da imam dobar napad i ofanzivni vezni red. Uvijek na gol više! Volim napadački fudbal (hm, a ko ga ne voli!?), nisam sklon taktičkim mudrostima, nego: svi u napad!

PRIJEDLOG EKIPE (formacija 4-4-2):

Lopez (Real Madrid) - Ivanović (Čelsi), Ferdinand (M. junajted), David Luiz (Čelsi), Kolarov (M. siti) - Draksler (Šalke), Azar (Čelsi), Kaka (Milan), Rolfes (Šalke) - Ibrahimović (PSŽ), Eto (Čelsi).

(Predrag Vujić, MONDO, foto: Ilustracija - MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

vedran

Curtois Ivanovic-Company-Luiz-Marcelo Toure-Javi Martinez Modric-Lucas Ibrahimovic-Balotelli bolje ovako

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC