• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Zvezda "srušila" i Goricu

Fudbaleri Crvene zvezde pred povratak u Beograd zabilježili novu pobjedu na pripremama u Sloveniji. Pred crveno-bijelima pala Gorica 2:0.

Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde zadovoljni se vraćaju u Beograd. U posljednjoj provjeri na pripremama u Sloveniji savladana je Gorica 2:0 (1:0), golovima Nenada Milijaša i Dragana Mrđe (21. i 84. minut).

Crveno-bijeli su u Sloveniji odigrali četiri meča i zabilježili isto toliko pobjeda. Stoprocentni učinak ostvaren protiv Domžala (1:0), Slobode (3:0), Kopra (4:2) i u srijedu protiv Gorice, četvrtoplasiranog tim slovenačkog prvenstva sa samo tri boda zaostatka za vodećim Mariborom, koji je u utorak ubjedljivo poražen od Partizana u prijateljskoj utakmici u Turskoj.

Vodeći gol postignut je u 21. minutu. Kapiten Milijaš uspio je da zatrese protivničku mrežu poslije kombinacije sa Milošem Ninkovićem.

Otpor jakih domaćina srpski tim potpuno je slomio u 84. minutu. Dragan Mrđa dobio je šansu na početku drugog dijela umjesto Filipa Kasalice i upravo je on bio strijelac drugog gola za Crvenu zvezdu.

Nikola Mijailović je vrlo dobro centrirao sa lijeve strane terena, a snažni napadač uspio je da se između dvojice protivničkih igrača izdigne i glavom pogodi mrežu.

Prema ranijim najavama, Stojanović je protiv Gorice izveo tim koji bi 22. februara na stadionu u Ljtice Bogdana (18h) trebalo da se suprotstavi Javoru u prvom proljećnom kolu.

U posljednjih nekoliko minuta šansu je dobio i Đorđe Rakić.

ZVEZDA: Bajković, Petković, Kelhar, Pavićević (od 61' Pavićević), Nenadić (od 61' Mijailović), Kovačević, Milijaš (od 72' Savićević), Pečnik (od 61' Lazović), Ninković (od 89' Milunović), Dauda (od 86' Rakić) i Kasalica (od 46' Mrđa).

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC