• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši štoper Partizana u Voždovcu

Među "zmajeve" stigao i iskusni štoper Miloš Mihajlov (31), nekadašnji defanzivac crno-bijelih.

Fudbaleri Voždovca počeće drugi dio sezone sa novim trenerom, Zoranom Milinkovićem i jasnom ambicijom da uplove u mirnu superligašku luku i da tako izbjegnu mogućnost ispadanja.

"Zmajevi" trenutno zauzimaju 11 poziciju na tabeli, sa 16 osvojenih bodova, dva više od pretposljednjeg Donjeg Srema i pet od "fenjeraša", Rada.

U Voždovac je u zimskom prelaznom roku stiglo nekoliko značajnih pojačanja.

Iz Novog Pazara je došao iskusni golman Nemanja Supić, iz Jagodine su došli defanzivci Josip Projić i Duško Dukić, iz grčkog Panahaikija vezista Mario Božić, a iz čačanskog Borca napadač Marko Pavićević, bivši internacionalac.

Ranije su klub pojačali i štoper Aleksandar Vasiljević "Satara" (31), koji je prvi dio sezone proveo u Donjem Sremu, desni bek Miloš Marković (27), jesenji igrač Novog Pazara, kao i čuvar mreže Zoran Popović (25), povratnik u Voždovac iz Vojvodine.

U utorak je pred kamere kao novi igrač Voždovca izašao i Miloš Mihajlov (31). On je već nosio dres "zmajeva", a igrao je i za Partizan, Konjaspor (Tursk), Politehniku Jasi (Rumunija), Čangčun Jatai (Kina), Žetisu (Kazahstan) i Sandnes Ulf (Norveška).

"Mnoge me lijepe uspomene vežu za ovaj klub, posebno za sezonu 2005/06, kada smo napravili istorijski uspjeh i bili treći u ligi. Prve impresije poslije svega su pozitivne", rekao je Mihajlov na promociji.

On je igrao za Partizan od 2006. do 2008. godine, a bio je i strijelac u 128. "vječitom derbiju".

Trener Zoran Milinković rekao je da je zadovoljan urađenim u prelaznom roku.

"Uradili jako dobre stvari. Možemo reći da smo doveli igrače koji imaju svoj renome i svoju istoriju. Ima tu igrača sa ugledom i siguran sam da će nam pomoći. S te strane smo zadovoljni jer je riječ o kvalitetnim ljudima i igračima i na njima je da u narednom periodu pokažu da zaslužuju povjerenje", rekao je novi trener beogradskog superligaša.

Iz kluba je najavljeno da će FK Voždovac tokom proljeća posvetiti veliku pažnju humanitarnim aktivnostima.

U tržnom centru Stadion u Zaplanjskoj ulici otvoren je gift shop, gdje će biti prodavani suveniri "zmajeva". Najavljeno je da će 20 odsto zarade od svakog prodatog artikla biti proslijeđeno u humanitarne svrhe, kao i petina zarade od svake prodate ulaznice i uplaćene članarine polaznika Škole fudbala FK Voždovac.

(MONDO:Foto.MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC