• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković uplatio za malu Unu, ali treba još

Fudbaler Crvene zvezde uplatio dio novca neophodan za operaciju Une Savić koja boluje od najtežeg oblika leukemije, ali ne svih 80.000.

Za operaciju dvogodišnje Une Savić u Frankfurtu nedostajalo je 80.000 evra, a u srijedu se pojavila informacija da je tu sumu uplatio fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković, koji je želio da ostane anoniman.

Pošto je vijest procurila u javnost, Ninković se oglasio i demantovao da je dao sav iznos koji je nedostajao za transplataciju koštane srži.

"Nikada nisam govorio o ovim stvarima, niti ću govoriti, ali ovaj put moram jer ne želim da se šire neistine. Jesam uplatio novac za malu Unu, ali ne toliko koliko je predstavljeno u javnosti. Ovo govorim jer ne želim da se napravi problem njenim roditeljima i djetetu, jer će ljudi misliti da je sav novac prikupljen, a nije", rekao je Ninković za Mozzart Sport.

Ninković se u Srbiju vratio prošlog ljeta, kada je iz francuskog Evijana stigao u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač. Prethodno je bio dugogodišnji član Dinamo Kijeva.
(MONDO:Foto: exploziv)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC