• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Stojadinović blokirao Zvezdu!

Bivši sportski direktor pustio je mjenicu crveno-bijelima za dug iz 2008. godine, dan prije isteka roka za uplatu duga.

Nedavno smijenjeni sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović, prema saznanjima MONDA, pustio je mjenicu na račun kluba u srijedu kasno popodne i tako ostavio crveno-bijelima nešto manje od dva dana da reaguju na novonastalu situaciju.

U trenutku kada je menadžment Crvene zvezde privodio kraju pregovore sa potražiocima o reprogramu duga, pojavila se nova blokada koja, prema informacijama našeg portala, iznosi 360.000 evra i datira iz 2008. godine, kada su realizovani transferi njegovih klijenata, Edgara i Vukašina Devića.

Stojadinović je i ranije potraživao taj novac od Crvene zvezde, ali je njegovom promocijom u sportskog direktora pred kraj 2012. napravljen dogovor o reprogramu koji je kasnije zapao u drugi plan, s obzirom da je bivši fudbalski menadžer aktivno radio u klubu.

Priča je ponovo aktivirana u prvom prelaznom roku nakon što je Stojadinović dobio otkaz na jesen prošle godine, ali bez saznanja o tome da li je osnovni dug u međuvremenu umanjen ili je narastao zbog kamate.

MONDO je ovu informaciju pokušao da provjeri među zvaničnicima kluba, međutim potpredsjednik zadužen za finansije Nebojša Čović i generalni sekretar Miodrag Zečević nisu odgovarali na pozive, dok je poslovni direktor Stefan Pantović kratko rekao "da je u gužvi i da ima drugu liniju".

(Nikola Janković, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC