• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO Fantasy LŠ - kako izabrati tim

Pred osminu finala LŠ odlučili smo da svi članovi sportske redakcije MONDA javno sastave svoje Fantasy timove. Danas bira Nikola Janković.

Sastavljanje ekipe za osminu finala Lige šampiona daje vam mnogo mogućnosti, praktično ste na novom početku i imate priliku da ispravite sve greške koje ste pravili do tada.

Samim tim što je izbor sužen, može se smatrati i da je prostor za loše odluke sužen. Samo treba biti proračunat.

Poređam parove i podijelim ih na one gdje očekujem golove i ne očekujem golove. U mečevima koji mi "mirišu" na malo golova tražim golmana i defanzivce, a tamo gdje očekujem goleadu pravim izbor vezista i napadača.

U defanzivnom smislu, potražio sam igrače u Pari Sen Žermenu, Čelsiju, Mančester junajtedu, Real Madridu i Atletiko Madridu, jer pretpostavljam da njihovi protivnici ne mogu u velikoj mjeri da im naude, bez obzira na kvalitet Marija Balotelija, Didijea Drogbe i to što je Junajted u krizi.

Generalno, očekujem tvrd dvomeč osmine finala u velikom broju slučajeva. Zbog toga sam se ovog puta odlučio za četiri defanzivca. Oni mogu da vam donesu bodove, na koje drugi igrači ne polažu račune.

Stavio sam i četvoricu vezista iz Pari Sen Žermena, Reala, Barselone i Atletika. Prije bih uzeo nekoga iz Sitija (jer predviđam goledu u dva susreta Barse i Sitija), ali nisam imao dovoljno novca. Mislim da će Andres Inijesta i Luka Modrić proraditi, jer su bili prilično "tihi" jesenas, a vole da rješavaju utakmice i generalno bolje igraju u drugom dijelu sezone.

Takođe, očekujem da Mota odradi svoj dio posla na sredini protiv Bajera.

U napadu mi je zacrtan Ronaldo, što znači da mi za drugog napadača nije bilo ostalo mnogo novca. Izbor je pao na Čelsi, tj. Etoa, jer se Murinjo na njega oslanjao u najtežim utakmicama ove sezone. Očekujem malo šansi na Galata - Čelsi, a Eto umije te rijetke šanse da pretvori u golove.

Ako me pratite, srećno!

PRIJEDLOG EKIPE (formacija 4-4-2):

De Hea (Mančester junajted) - Aspilikueta (Čelsi), Markinjoš (PSŽ), Džons (Mančester junajted), Miranda (Atletiko Madrid) - Garsija (Atletiko Madrid), Mota (PSŽ), Modrić (Real Madrid), Inijesta (Barselona) - Ronaldo (Real Madrid), Eto (Čelsi).

(Nikola Janković, MONDO, foto: Ilustracija MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC