• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velika subota pomjera "El Klasiko"?

Duel Reala i Barselone u finalu Kupa Kralja ili "blagosloveno finale", kako ga je nazvala "Marka", moglo bi da bude odigrano 18. umjesto 19. aprila.

Prema trenutnom stanju stvari, ove godine ćemo dan prije Uskrsa gledati veliko finale Kupa kralja. S obzirom na to da se aktuelni julijanski i gregorijanski kalendar poklapaju, fudbaleri Reala i Barselone pružiće cijelom svijetu zabavu uoči velikog praznika.

Španska "Marka" najavljuje taj meč kao "Blagosloveno finale!".

"Veliko finale španskog Kupa između Reala i Barselone biće odigrano 19. aprila, na Veliku subotu, iako će se samo jedan tim osjećati blagosloveno poslije utakmice. Tri dana potom, biće odigrane i prve utakmice polufinala Lige šampiona", piše taj list.



U četvrtak je nagovješteno da bi taj meč mogao da bude pomjeren zbog praznika.

"Ne mogu da odbacim mogućnost da će finale biti odigrano u petak, 18. aprila, umjesto u subotu, 19. aprila. I jedan i drugi klub dobiće po 20.000 karata, a sljedeće nedjelje ćemo donijeti zvaničnu odluku o tome gdje će taj meč biti organizovan i kada. Po svemu sudeći, igraće u Valensiji", rekao je za španski radio "Kadena Kop" sekretar tamošnjeg Saveza Horhe Perez.

Madriđani su do finala Kupa došli bez primljenog gola, mada se ni Barselona nije previše namučila sa Sosijedadom u polufinalu.

Španski velikani susretali su se šest puta u meču za taj trofej. I jedni i drugi su pobjeđivali po tri puta. Još nije definitivno poznato gdje će igrati za sedmi trofej, ali je prilično izvjesno da će to biti stadion Valensije, Mestalja.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/David Ramos)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC