• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha: Toti je najveći, iako me je "iskulirao"

Trener Sampdorije otkrio italijanskim novinarima kada i zašto nije razgovarao sa kapitenom Rome. Uprkos tome, smatra ga prijateljem.

Frančesko Toti (37) i Siniša Mihajlović (44) bili su saigrači u Romi kada je "Princ Rima" postao član prvog tima, 1993. godine. Njihov međusobni odnos imao je od tada uspone i padove, ali srpski trener ističe da legendu kluba sa "Olimpika" poslije svega smatra prijateljem.

"Mislim da mi je prijatelj, iako smo imali i periode kada nismo razgovarali", rekao je Mihajlović u najavi utakmice svog kluba i Rome (nedjelja, 20.45).

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije zamjerio je svom nekadašnjem saigraču to što se nije pojavio na njegovom oproštaju u Novom Sadu, 28. maja 2007. godine.

"Pozvao sam ga da dođe, a nije mi ni odgovorio na to. Meni je poštovanje izuzetno važno".

Ipak, od tada su izgladili odnos.

"Sada je sve u redu među nama. Kada je Zeman vodio Romu, išao sam na njihov trening kao selektor Srbije. Frančesko me je vidio pored terena, prišao mi nasmijan i rekao: 'Ko ti je dozvolio da dođeš ovdje, u moju kuću?".

"Odgovorio sam mu: 'Da li moram da tražim dozvolu od tebe? Dolazim ovdje kada god hoću'. Onda smo se zagrlili", prepričao je Mihajlović susret sa Totijem, koga smatra velikanom fudbala na "Čizmi".

"Mislim da je Frančesko najveći italijanski fudbaler svih vremena. Veći od Bađa, veći od Rivere. Roma nije isti tim sa Totijem i bez njega. Bez njega, tamo nema svetlosti. Nadam se da će igrati još dugo i da će otići na Svjetsko prvenstvo. On je veliki šampion".

Uoči duela sa drugoplasiranom Romom, Sampdorija zauzima 12. poziciju na tabeli, sa 28 osvojenih bodova u 23 kola. Toti je ove godine odigrao 18 utakmica, postigao pet pogodaka, uz osam asistencija.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Alfredo Falcone, Lapresse)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC