• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kasalica: Ja na gubitku? Nikako!

Napadač Crvene zvezde ne žali zbog propalog transfera u Rusiju. Trener Stojanović mu uslišio molbu - pomjerio ga sa krila u sredinu.

Filip Kasalica trebalo je da ove zime popuni kasu Crvene zvezde, odlaskom u redove vodećeg ruskog drugoligaša, Mordovije, ali se to, ipak, nije dogodilo.

"Sa Mordovijom sam postigao usmeni dogovor, čak su mi preko faksa poslali nacrt ugovora, koji je trebalo da potpišem. Onda sam otišao na njihove pripreme u Tursku, gdje su me dočekali potpuno drugi uslovi. Čim sam vidio da to nije to, vratio sam se u Beograd"
, rekao je Kasalica izvještačima "Sport networka" sa priprema crveno-bijelih u Sloveniji.

"Nemam objašnjenje za neozbiljnost Rusa, niti više razmišljam o tome. Misli su mi usmjerene na Crvenu zvezdu i utakmicu prvog proljećnog kola protiv Javora".

Upitan da li mu je žao zbog neobavljenog posla i da li osjeća da je na gubitku, brzonogi napadač je odgovorio:

"Ja nikako ne mogu da budem na gubitku. Igrač sam Crvene zvezde, našeg najboljeg kluba i kluba koji volim. Ugovor mi važi još godinu dana, na meni je da se pokažem i iskupim za nešto slabije partije u posljednje vrijeme".

Zvezda je u Sloveniji odigrala šest utakmica i sve ih riješila u svoju korist.

"Mislim da smo dobro odradili pripreme, da smo fizički spremni i da smo se uigrali. To donekle pokazuju i rezultati prijateljskih utakmica, koji u suštini nisu bitni, ali ulivaju nadu".

Kasalica je optimista u pogledu ishoda trke sa vodećim Partizanom, koji je na pauzu otišao sa minimalnom prednošću.

"Pred nama je 15 utakmica, kao 15 finala, ali moramo da idemo jednu po jednu. Partizan ima bod više, igraćemo i derbi, tako da se može reći da sami odlučujemo o šampionskoj tituli. Moramo da budemo optimisti".

Dvadesetpetogodišnji Užičanin na proljeće bi mogao da se predstavi navijačima u novom-starom svjetlu, na poziciji centralnog napadača. Kao takav je prije dvije godine i doveden iz Slobode.

"Kod Robija (Prosinečkog) i malo kod Saleta (Jankovića) sam igrao centralno, a poslije sam sticajem okolnosti prebačen na bok. Kod sadašnjeg trenera Stojanovića sam igrao i lijevo i desno. Nedavno sam razgovarao sa šefom, tačnije, zamolio sam ga da ubuduće opet igram klasičnog špica, sa čime se on složio i dao mi šansu na posljednje dvije-tri utakmice. To je moja prirodna pozicija i mislim da mi najviše odgovara", završio je Kasalica.

(MONDO, Foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC