• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pala" zabrana, Zvezda može da registruje!

Nove igrače mogu da licenciraju i dva Radnička, ali još ne Novi Pazar i Jagodina!

U četvrtak kasno popodne zasjedala je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Poslije sastanka, FSS se oglasio zvaničnim saopštenjem na svom portalu.

Prenosimo ga u cjelosti:

"Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, na sjednici koja je održana 13. februara 2014. godine, razmatrala je situaciju vezanu za konačne odluke Arbitražnih komisija i drugih nadležnih organa FS Srbije, a koje se odnose na izmirenje finansijskih obaveza na relaciji klub - klub, klub - igrač, klub - trener, klub - službena lica.

Tom prilikom konstatovano je da je većina klubova Jelen Superlige i Prve lige Srbija izmirila sve obaveze prema povjeriocima, ali i da pojedini klubovi to nisu učinili do kraja. Naime, oni su dali obećanje i garancije da će izmiriti obaveze najkasnije do petka, 14. februara, jer to je i posljednji dan prelaznog roka.

Mjera zabrane registracije novih igrača ukunuta je klubovima Jelen Super lige, koji su danas izmirili obaveze i to: Radničkom iz Niša i Radničkom 1923 iz Kragujevca.

Što se tiče FK Crvena zvezda, izmirene su sve obaveze osim jedne prema inostranom igraču, ali klub je dao garanciju da će i ona biti izmirena tokom današnjeg dana. U tom slučaju, i FK Crvena zvezda biće omogućeno da registruje nove igrače.

Obaveze još nisu izmirili Jagodina i Novi Pazar.

Mjera zabrane registracije novih igrača ukunuta je klubovima Prve lige Srbija, Matalcu i Borcu, koji su takođe izmirili sve obaveze. Očekuje se da to učine još Sloga, BSK i Smederevo.

Disciplinska komisija još jednom apeluje na klubove da po hitnom postupku izmire svoje finansijske obaveze prema povjeriocima što će im omogućiti registraciju novih igrača do isteka prelaznog roka, 14. februara, do ponoći", navodi se u saopštenju.

"Mi smo u stalnom zasjedanju i dežuraćemo do kraja prelaznog roka, tako da je klubovima otvorena hitna mogućnost da regulišu obaveze i mjera zabrane registracije novih igrača odmah će im biti ukinuta"
, poručio je Slobodan Pajović, predsjednik Disciplinske komisje FSS.

(MONDO, Foto: Goran Sivački, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC