• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Stiže i novac za igrače, idemo na titulu"

U danu kada je Crvena zvezda uspjela da "skine" zabranu licenciranja igrača, potpredsjednik kluba Slaviša Kokeza najavljuje pohod na titulu!

FK Crvena zvezda uspio je da riješi jedan od problema sa kojima se suočava trenutno - problem licenciranja igrača!

Sa svim potražiocima, osim jednog, neimenovanog, iz inostranstva, Uprava crveno-bijelih dogovorila se oko dinamike isplata nagomilanih dugovanja. Sada, kada se lakše diše, potpredsjednik kluba Slaviša Kokeza najavljuje pohod na titulu.

"Sa velikim zadovoljstvom obavještavam javnost da je Crvena zvezda riješila problem licenciranja igrača za nastavak domaćeg prvenstva. Tokom današnjeg dana riješeni su problemi sa svim bivšim igračima i trenerima, osim sa jednim igračem. Taj problem ćemo takođe riješiti u narednih dan, dva", rekao je Kokeza za navijački portal Red Star Belgrade.

"Ovo znači da će svi igrači koje smo doveli u zimskom prelaznom roku moći da nastupaju za naš klub u nastavku prvenstva. Uložili smo velike napore i isplatili brojne zaostale obaveze iz prošlosti. Moram da dodam da sam na ovom problemu proteklih nedjelja jako naporno radio sa mnogim ljudima iz uprave ali i prijateljima Crvene zvezde koji nisu sada u klubu i ovom prilikom želim da im se svima javno zahvalim".

Kokeza je najavio i da će do 22. februara i utakmice Crvena zvezda - Javor i igrački kadar dobiti dio zarada, prema dogovoru koji je postignut sa igračima tokom priprema u Sloveniji. On se ekipi zahvalio na tome što hronična besparica nije bila povod za to da se ne pruži maksimum na pripremama. Smatra da svi u klubu moraju da se udruže zarad istog cilja - titule prvaka!

"Do početka proljećnog prvenstva obezbijedićemo i novac koji je obećan aktuelnom igračkom kadru i stručnom štabu. Njima takođe želim ovom prilikom javno da se zahvalim na trudu, atmosferi koju su stvorili u timu, zajedništvu koje vlada među njima odnosno tome što su vjerovali da ćemo da riješimo ove velike probleme u kojima se nalazi klub", rekao je i podvukao:

"Tako jedinstveni krećemo u pohod na titulu!"

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC