• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda raskinula ugovore sa trojicom igrača

Ožegović, Luković i Omega nisu više igrači Crvene zvezde. Na pozajmice će Vesić, Arauho i Ahčin.

Kraj priprema, povratak u Beograd i - raskidi ugovora sa igračima koji nisu bili u prvom planu ove zime! A, ni prije toga...

Ognjen Ožegović, Stevan Luković i Roberts Omega nisu više fudbaleri Crvene zvezde, prenosi portal "Redstarbelgrade.info".

Ožegović se, prilikom raskida ugovora sa crveno-bijelima odrekao 15.000, a Luković 35.000 evra. Njih dvojica tokom prethodne dvije godine nisu uspjela da se nametnu u prvom timu, poslije promocije iz Omladinske škole, tj. Sopota.

Mijenjali su se treneri, Robert Prosinečki, Aleksandar Janković, Rikardo Sa Pintu i Slaviša Stojanović, ali su prednost uvijek dobijali drugi igrači na pozicijama napadača, odnosno desnog beka. Ožegović i Luković prethodnih šest mjeseci bili su na pozajmicama, a sada će biti slobodni u izboru nove sredine.

Izvjesno je da će Luković karijeru nastaviti u Napretku iz Kruševca, sa kojim je prvo bila dogovorena nova pozajmica, ali su se potom igrač i klub odlučili na raskid saradnje.

Omega je ljetos, poslije probe duge nekoliko sedmica, dobio ugovor sa klubom, ali daleko od toga da se snašao u Crvenoj zvezdi, poslije sezone koju je proveo igrajući u Smederevo, tim koji je već poslije trećine sezone 2012/13 bio "viđen" kao drugoligaš.

U isto vrijeme, Migel Arauho i Miloš Vesić dogovorili su pozajmice i period do kraja sezone provešće u Spartaku iz Subotice. Mladi Nemanja Ahčin, takmičarske minute potražiće na pozajmici u crnogorskom Grblju.

Prije toga, bio je pozajmljivan Sopotu i Radničkom iz Surdulice.

Crvena zvezda je u četvrtak riješila problem sa blokadom licenciranja igrača.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC