• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilija Petković selektor Srbije?

SOS kanal prenosi da iskusni trener ima veliku želju da se vrati na selektorsku klupu, a Savezu to odgovara jer nije skupo rješenje.

Kandidati za mesto selektora Srbije mijenjaju se kao na pokretnoj traci.

Aleksandar Stanojević je bio već viđen kao nasljednik Siniše Mihajlovića, ali je dogovor propao u posljednjem trenutku. Od tada, ne zna se ko koga predlže, ko koga odbija i ko sa kim pregovara.

Evidentno je da u Fudbalskom savezu Srbije nemaju spremno rješenje i da su im određene zamisli propale, pa sada pokušava nešto na brzinu, jer vrijeme uveliko prolazi. Mihajlović je otišao još krajem novembra.

Kao novi adut nacionalne "kuće fudbala", po saznanjima SOS kanala, pojavio se vremešni Ilija Petković.

Beogradska sportska televizija prenijela je da je u toku sastanak čelnika FSS i Petkovića, koji je 2006. godine vodio reprezentaciju Srbije i Crne Gore na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.

Iako smo na turnir došli kao reprezentacija sa najmanje primljenih golova u kvalifikacijama, doživjeli smo potpuni debakl, "začinjen" ubjedljivim porazom od Argentine (0:6).

Petković, kao ni Radomir Antić kasnije, nije uspio da sačuva pozitivnu atmosferu u timu za vrijeme priprema i na samom turniru, gdje je došlo do sukoba Nemanje Vidića i Mateje Kežmana.

Dosta toga pomutila je njegova odluka da iznenada pozove sina Vladimira u reprezentaciju, umjesto povrijeđenog Mirka Vučinića. Vezista umjesto napadača? I to igrač koji iza sebe nije imao zapažene rezultate...

Petković navodno ima veliku želju da ponovo sjedne na selektorsku klupu, a Savezu bi to odgovaralo jer on spada među jeftinije trenere, pa njegova plata ne bi predstavljala veliki problem.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC