• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šćešni: Čemu nervoza?

Golman Arsenala smatra da je njegov tim i dalje na putu ka tituli, mada je iz dva vezana derbi meča osvojio samo bod.

Poraz od Liverpula (5:1) i samo 0:0 protiv uzdrmanog Mančester junajteda, oborili su vrijednost Arsenalovih šampionskih akcija.

"Tobdžije" su dugo bile prve na tabeli, ali vodeći Čelsi i trećeplasirani Mančester siti (ima meč manje) trenutno djeluju jače i ubjedljivije - mada i oni znaju da kiksiraju.

Sve to ne brine puno Vojćeha Šćešnog, koji je sa dvije bravurozne intervencije spriječio Junajted da trijumfuje na stadionu Emirejts.

"U prvenstvu smo u dobroj poziciji, a 'živi' smo i u FA kupu i Ligi šampiona, tako da ne znam o kakvoj nervozi se priča? Mogli smo da budemo frustrirani prije godinu ili dvije. Sada smo pri vrhu tabele i daćemo sve od sebe da osvojimo titulu. Vjerujemo u sebe".

Šćešni ističe da je poslije "petarde" na Enfildu važno da protiv Mančester junajteda nije primljen gol, iako nisu osvojena tri boda.

"Prošle sezone smo u posljednjih deset kola bilježili odlične rezultate. Ako uspijemo to da ponovimo, konkurenti će se možda umoriti i imaćemo dobre izglede da uspijemo... Onih 0:4 na Enfildu u prvih 20 minuta nije bilo pravo lice Arsenala".

Šćešni je dodao da se ne bi mijenjao sa Liverpulom, koji jedini od kandidata za titulu nema obaveze u Evropi.

Arsenal će se u osmini finala Lige šampiona sastati sa Bajernom, Mančester siti sa Barselonom, a Čelsi sa Galatasarajem.

Arsenal i Liverpul u nedjelju popodne će odigrati meč osmine finala FA kupa. Gosti će istrčati na teren u najjačem sastavu, dok Arsen Venger planira da makar malo izrotira ekipu pred duel sa Bajernom u srijedu.

(MONDO, foto: Beta/AP/Jon Super)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC