• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pametno od Toleta - tvrdi Terzić

Predsjednik Zajednice superligaša kaže da je prvi čovjek FSS dobro postupio što nije donio ishitrenu odluku o imenovanju novog selektora.

Prvi čovjek Zajednice superligaša Srbije Zvezdan Terzić rekao je danas da je imenovanje Ljubinka Drulovića za privremenog selektora reprezentacije Srbije pametan potez predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

"To je pametan potez Karadžića, da se ne žuri sa izborom selektora, nema potrebe. Normalno je da to odradi neko ko je zaposlen u savezu, Druloviću to pripada kao nagrada za osvojeno prvenstvo Evrope i drago mi je zbog toga", rekao je Terzić agenciji Beta.

Druloviću će mandat trajati do izbora novog selektora, a FSS je objavio da će trajno rješenje biti poznato početkom maja.

Terzić nije želio da govori o tome da li bi Drulović bio dobro rješenje da predvodi Srbiju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Ne bih to sada, rano je prognozirati bilo šta na tu temu. Neka odradi to 5. marta, a do maja ima vremena", kazao je Terzić.

Drulović će kao vršilac dužnosti selektora 5. marta debitovati na klupi na prijateljskoj utakmici protiv Irske u Dablinu.

Srbija je bila bez selektora od novembra prošle godine, kada je Siniša Mihalović napustio to mjesto i preuzeo Sampdoriju.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC