• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić: Gudelj je logično izabrao Srbiju

Selektor "zmajeva" Safet Sušić smatra da je odbijanje Nemanje Gudelja da obuče dres Bosne i Hercegovine potpuno logično.

Dvadesetdvogodišnji prvotimac holandskog AZ Alkmara Nemanja Gudelj se zahvalio pozivu Fudbalskog saveza BiH i odlučio da čeka nastup u A reprezentaciji Srbije.

Vezista rođen u Beogradu, koji je sin Trebinjca Nebojše Gudelja, jednog od trenera u NAC Bredi, trebao je da bude gost u Insbruku na utakmici "zmajeva" sa Egiptom, koja će biti odigrana 5. marta.

"Kada smo dobili informaciju da je voljan da igra za nas, pokušali smo ga kontaktirati, ali ga nismo dobili. Njegova odluka je logična. Igrao je za razne mlađe selekcije Srbije i logično je da tamo i nastavi", rekao je popularni Pape za "Dnevni avaz".

Da je "odbijenica" od strane fudbalera koji je upisao 15 nastupa za "orliće" stigla, potvrdio je i generalni sekretar FS BiH Jasmin Baković.

"Dobili smo poruku od Gudelja u kojoj nam se zahvalio na interesovanju za njega i pozivu u Insbruk. Međutim, poručio da je njegovo opredjeljenje reprezentacija Srbije, obzirom da je i već igrao za mlađe selekcije Srbije i da sada čeka poziv za A tim. Odbio je naš poziv, te poželio sreću reprezentaciji BiH na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Brazilu", izjavio je Baković za "Nezavisne novine".

Osim Gudelja, kao gosti reprezentacije BiH u Austriju su još pozvani Dino Arslanagić (Standard Lijež), Muamer Tanković (Fulam), Denis Salanović (Atletiko Madrid) i Raif Husić (Bajern Minhen).

(MONDO, foto: Zimbio)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC