• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u velikom problemu, javio se Asamoa!

Crveno-bijeli, ipak, nisu riješili sve probleme oko licenciranja igrača. Natanijel Asamoa kaže da klub nije uplatio ništa na njegov račun.

Izgledalo je da je Crvena zvezde riješila problem oko licenciranja igrača i da će u kompletnom sastavu narednog vikenda nastaviti trku sa Partizanom za šampionsku titulu.

U petak su redom klubovi Superlige Srbije, koji su imali određena dugovanja, uspijevali da poravnaju račune i da konačno registruju pojačanja dovedena u zimskom prelaznom roku.

Crvena zvezda je to uradila dan ranije, kada je Slaviša Kokeza izašao u javnost sa izjavom da su crveno-bijeli isplatom dugovanja "skinuli" zabranu licenciranje fudbalera.

"Sa velikim zadovoljstvom obavještavam javnost da je Crvena zvezda riješila problem licenciranja igrača za nastavak domaćeg prvenstva. Tokom današnjeg dana riješeni su problemi sa svim bivšim igračima i trenerima, osim sa jednim igračem. Taj problem ćemo takođe riješiti u narednih dan, dva", rekao je Kokeza, ali se ispostavilo da taj problem nije mali.

Naprotiv!

Natanijel Asamoa je putem svog Twitter naloga obavijestio medije u Srbiji da Crvena zvezda ima rok do ponoći, tačnije do 23 sata i 59 minuta da uplati prvu ratu. U suprotnom neće moći da registruje igrače.



"Želim da obavijestim medije u Srbiji i Disciplinsku komisiju Fudbalskog saveza Srbije da Crvena zvezda do danas nije izmirila dug prema meni što je obavezna da uradi prema presudi od 15. januara 2014", naveo je napadač na početku i u nastavku dodao:

"Komisiju FSS i Crvenu zvezdu sam obavijestio na koji račun bi trebalo da mi uplate novac. Zbog navijača Crvene zvezde, koji zaista vole klub i zbog mojih bivših saigrača spreman sam da pristanem na isplatu u dvije rate. Prva od 80 odsto sume mora da mi bude isplaćena do 23.59 14. februara, a druga do 15. maja".

Asamoa je zaključio da neće prihvati nikakve pregovore i eventualna odugovlačenja u isplati.

"Upozoravam Crvenu zvezdu da neće moći da registruje igrače ako se ne dogovori sa mnom", rekao je fudbaler iz Gane i naglasio da će takođe putem Twittera obavijestiti javnost kada novac bude legao na račun.

Asamoa (23) stigao je u Crvenu zvezdu februara 2012, kada je na čelu kluba bio Vladan Lukić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC