• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dule: Da se ja pitam Moca, Šoškić ili Tumbas

Predsjednik Sportskog društva Partizan i trener košarkaša rekao je da ne želi da se miješa u poslove fudbalskog kluba.

Predsjednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić, protiv koga se vodi istaga u vezi sa privatizacijom Veterinarskog zavoda, ranije ove nedjelje je obavijestio upravu kluba da zbog privatnih obaveza neće moći da se posveti radu u klubu kao do sada.

Duško Vujošević, predsjednik SD Partizan, rekao je da ne želi da se miješa u poslove fudbalskog kluba, ali je iznio svoje mišljenje ko bi mogao da naslijedi Đurića.

"Vidim da iz centara moći pitaju ko će biti predsjednik fudbalskog kluba, da se ja pitam to bi bili Momčilo Vukotić, Milutin Šoškić ili Miša Tumbas . . . Ali niko to spolja neće odrediti friziranjem štampe", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Govoreći o finansijskoj situaciji trener Partizana je dodao da je stanje u klubu i dalje loše, ali se zahvalio i potpredsjedniku Vlade Aleksandru Vučiću na pomoći oko sponzora.

"Nije dobra situacija. Kažu da prosim. Prosim rezultatima i onim šta je Partizan uradio. To mi nije krivo. Zahvaljujemo se svim sponzorima. Zahvaljujem se se i Vučiću koji je reagovao da se ti sponzori dobiju. Ti sponzori sve što daju ide na porez, a mislim da mi jedini u zemlji redovno plaćamo sa kamatom. U vladi ima Partizanovaca, ali je pomogao Vučić", naglasio je Vujošević.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC