• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razigrani Lazović, Ninković kod doktora

Zvezda savladala Smederevo 4:1 u posljednjoj provjeri pred proljećni dio prvenstva. Još jedna odlična partija Darka Lazovića.

Pobjednička serija iz Slovenije nastavljena je i u Beogradu.

U posljednjoj provjeri pred nastavak sezone fudbaleri Crvene zvezde savladali su Smederevo na "Marakani" 4:1.

Strijelci za crveno-bijele bili su Dauda u 4. minutu, Nenad Milijaš u 21, Nejc Pečnik u 72. i Đorđe Rakić u 84, dok je pogodak za desetoplasirani tim Prve lige Srbije postigao Stefan Stojanović u 40. minutu.

Trener Zvezde Slaviša Stojanović od prvog minuta na teren je poslao tim u sastavu: Bajković - Petković, Krneta, Kelhar, Nenadić - Kovačević, Milijaš, Ninković, Pečnik - Mrđa i Dauda, ali je u 38. minutu Miloša Ninkovića zamijenio Darko Lazović, pošto je iskusni vezista dobio jak udarac u duelu sa protivničkim igračem, pa je iz predostrožnosti, hramljući napustio teren.



Tokom drugog poluvremena priliku su dobili Savićević, Rakić i Kasalica, od 70. minuta umjesto Milijaša, Daude i Mrđe, a zatim Cilinšek, Mijailović, Milunović i Martinović umjesto Krnete, Nenadića, Kovačevića i Pečnika, od 74. minuta.

Poslije promjena u defanzivnoj liniji tima, Marko Petković je prešao sa desnog na lijevog beka, a Nikola Mijailović zaigrao kao zadnji vezni, pošto Gogić nije bio u kombinaciji za tim zbog problema sa ložom. Mjesto kraj desne aut linije ulaskom u igru dobio je Saša Cilinšek.

Za Smederevo su od početka igrali Blintić, Lukić, Gegić, Blagojević, M. Ristić, D. Ristić, Stojanović, Pavić, Čokić, Stamatović i Jovanović.

Crveno-bijeli su kontrolisali dešavanja na terenu veći dio meča, ali su gosti početkom drugog poluvremena pokazali riješenost da izjednače, međutim, inicijativa koju su imali nije dugo potrajala.

Tokom utakmice bila je primetna "promaja" u odbrani crveno-bijelih, posebno uz lijevu aut liniju, na djelu terena koji bi već naredne subote protiv Javora trebalo da kontroliše Ljubo Nenadić zbog suspenzije Nikole Mijailovića (žuti kartoni).

Ono što može da raduje Slavišu Stojanovića jeste raspoloženi Darko Lazović, koji je tokom pripremnih mečeva pokazao da se baš uželio terena. I protiv Smedereva bio je jedan od najboljih u crveno-bijelom timu, tako da će trener biti na "slatkim mukama" kada je u pitanju sastavljanje veznog reda.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC