• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjanić dodaje (skoro) bez greške

Fudbaler Rome u duelu sa Sampdorijom postigao fenomenalan pogodak iz slobodnog udarca, ali i imao nestvaran učinak prilikom dodavanja.

Miralem Pjanić odigrao je maestralan meč u duelu sa Sampdorijom, koju sa klupe predvodi nekadašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović.

Njegova Roma sa 3:0 savladala je ekipu iz Đenove, a Pjanić je postigao drugi gol na meču. I to kakav! Iz slobodnog udarca. Sa 30 metara!

Pogledajte…

Osim gola, Pjanić je u par navrata pokazao zašto se za njegove usluge interesuju najbogatiji svjetski klubovi, među kojima su Mančester Junajted, Barselona, Real Madrid, Arsenal, PSŽ…

Dvadesettrogodišnji igrač sredine terena čak 110 puta bio je u dodiru sa loptom. Saigračima je uputio 86 pasova, a koliko su ta dodavanja bila precizna, govori i procenat uspješnosti - čak 93 odsto!

Roma je ovim trijumfom ostala u trci za titulu. Uz utakmicu manje, za vodećim Juventusom zaostaje devet bodova, dok trećeplasiranom Napoliju "bježi" četiri boda. Rimljani će u aprilu odigrati zaostali meč sa Parmom, koji je 2. februara prekinut zbog jake kiše i natopljenog terena.

Reprezentativac BiH u dresu rimske "vučice" do sada je odigrao 78 utakmica i postigao devet golova. Prije Rome nosio je dres Liona i Meca.

(MONDO, foto: Zimbio)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC