• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekam hoće da dovede Kristijana u Majami?

Vlasnik novoosnovanog fudbalskog kluba Majami ima ideju da dovede jednog od najboljih i najskupljih igrača na svijetu - Kristijana Ronalda.

Kada su ga nedavno, na inauguracionoj konferenciji za novinare, upitali koje bi igrače volio da vidi u fudbalskom klubu Majami, na čijem je čelu, engleski fudbalski superstar Dejvid Bekam je odgovodio: "Najbolje!".

Mnogi su sumnjičavo vrtjeli glavom na tu Bekamovu opasku, smatrajući da on može da dovede najbolje igrače, ali sa prefiksom "bivše", odnosno one koji su na zalasku karijere.

Da li?

Prema saznanjima engleskog lista "Metro", Bekam ima veliku želju i ideju da dovede Kristijana Ronalda, odnosno da Portugalac bude njegovo prvo veliko ime koje će dovesti u klub koji osniva.

"Bekam zna šta mu je potrebno da napravi dobar posao - velika imena u timu. A nijedno nije veće od Ronalda. A Bekamu u prilog ide to što Ronaldo obožava Ameriku"
, rekao je neimenovani izvor engleskog lista iz američke profesionalne lige (MLS).

Naravno, ovdje je riječ o nekim budućim potezima, ali ne baš toliko dalekim - riječ je o godinama koje dolaze. Ronaldo ima ugovor sa Real Madridom, a Bekam, takođe nekadašnji igrač Reala, "igrao bi i na tu kartu", kao i na to što je Ronaldo svojevremeno rekao da bi volio da karijeru završi u Americi i da mu se dopada život "preko bare".

"Sve je to na dugačkom štapu, pričamo o 2017. godini, ali i ovo jasno pokazuje Bekamovu želju da napravi tim koji bi imao globalnu popularnost", dodaje taj neimenovani izvor.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Kevork Djansezian)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC