• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo "zna": Ovo je najgora Barsa!

Poslije svih utakmica koje je odigrao protiv Barselone, možda menadžer Čelsija i ima moralno pravo da kaže šta misli, a misli...

Menadžer fudbalera Čelsija Žoze Murinjo, poznat je po oštrim istupima u javnosti, čak i u vezi sa mečevima drugih ekipa.

Na Barselonu ima poseban "pik".

I ovog utorka nastavio je u tom maniru rekavši da je sadašnja ekipa Barselone najgora u posljednjih nekoliko godina. Barselonu večeras očekuje prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Mančester sitija u Engleskoj.

"Naravno da je Barselone favorit u ovom dvomeču ako gledate istoriju. Međutim, ove sezone Barselona ima najgori tim u posljednjih nekoliko godina. Naravno, imaju Mesija koji je poseban i još dosta kvalitetnih igrača. Ipak, vjerujem da Siti ima šanse", rekao je Murinjo za britanski ITV.

Portugalski stručnjak odavno je na "ratnoj nozi" sa ljudima iz Barselone, kluba u kojem je svojevremeno radio kao pomoćni trener.

U posljednjih desetak godina Murinjo je sa Čelsijem i Interom uspijevao da eliminiše Barselonu u različitim fazama Lige šampiona, ali je i gubio od trofejnog kluba sa Nou Kampa.

Iako je ovo samo igra riječi vještog Portugalca, mora se priznati da je on jedan od rijetkih koji ima pravo da ocijeni i kaže da li mu se ovaj tim Barselone dopada više ili manje u odnosu na neke prethodne.

(MONDO/Tanjug, foto: Guliver/Getty images/Ian Walton)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC