• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nevrijeme otjeralo Borac iz Opatije!

Ekspedicija Borca, koja je od petka boravila u Opatiji, odlučila je da se vrati u Banjaluku, gdje će nastaviti sa pripremama za narednu polusezonu.

Naime, nakon što je Opatija otkazala prijateljsku utakmicu, isto je učinila i Istra 1961, a jedan od razloga otkazivanja jesu i loše vremenske prilike, odnosno jaka kiša, tako da je delegacija "Velikana iz Platonove" odlučila da ranije prekine pripreme u Hrvatskoj i vrati se u grad na Vrbasu, prenio je portal "Borac-sport".

Samim tim, otkazan je i meč sa Krkom u Novom Mestu, koji je trebalo da bude odigran 22. februara, a koji je trebalo da posluži kao generalna proba crveno-plavima pred nastavak sezone.

"Prvenstveno zbog loših vremenskih uslova, odnosno kiše bili smo primorani da se vratimo u Banjaluku jer nismo mogli da ostvarimo zacrtano. Po želji trenera Dragana Jovića vratili smo se kući gdje nastavljamo da treniramo. Što se tiče pripremnih utakmica, za subotu smo zakazali meč sa mrkonjićkom Slobodom i od vremenskih uslova zavisi da li će se igrati u Banjaluci ili Mrkonjić Gradu", izjavio je sportski direktor Borca Branislav Krunić.

(MONDO, foto: FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC