• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Superbowl u "Zemunelu"!

Zanimljiv uvodni dio treninga fudbalera Partizana u Sportskom centru "Teleoptik" - ragbi meč! Malbašićev "tačdaun", Škuletić kao razigravač.

Svakodnevnica fudbalera su treninzi, trčanje, rad sa loptom. Može da bude monotono. Zato se stručni štabovi dovijaju da igračima "razbiju" tu svakodnevicu uvođenjem nekih zanimljivih elemenata na treninzima ili drugačijim sportom.

Tako je bilo i u utorak prije podne u "Zemunelu".

Fudbaleri Partizana istrčali su na jedan od terena sportskog kompleksa, a onda su se podijelili u timove. Sa jedne strane: Saša Ilić, Danko Lazović, Nikola Ninković, Filip Malbašić, Vladimir Volkov, Saša Marković, Nikola Drinčić, Darko Brašanac, Nikola Aksentijević, Predrag Luka... a sa druge Milan Obradović, Branislav Trajković, Nikola Gulan, Vojislav Stanković, Petar Grbić, Miroslav Vulićević, Petar Škuletić, Ismael Fofana, Nemanja Petrović...

Gotovo da nije ni počela bespoštedna borba, a tim bez markera (ovi prvi nabrojani) su poentirali. Filip Malbašić je napravio "tačdaun" na asistenciju Danka Lazovića.

"Marker tim" je odmah uzvratio. U glavnoj ulozi bio je Škuletić, koji je došao pred gol (dvije zabodene šipke) protivnika, navukao je na sebe trojicu, koji su ga držali, a on im je "prodao foru" dodavanja iza leđa do Branislava Trajkovića koji je bacio loptu između stativa!

Crnogorac je dobio ovacije!

"Vidi gaaa, bravoo", vikali su iz njegovog tima i dobacivali protivničkom: "Gdje ste poletjeli, ovce, gdje je loptaaaa?".



Saša Ilić je kudio Nikolu Ninkovića što se nije uključio u odbrambenu formaciju: "Šta ti stojiš kao ćurka, tamo?".

Meč, koji je zbog zanimljivosti, atraktivnih poteza i ostalog, zaslužuje epitet "spektakl", nastavljen je pokušajem Saše Markovića da napravi rijetko viđen potez. Što bi Amerikanci rekli - "od obale do obale".

Krenuo je u razbijačku akciju, stisnuo zube i... naišao je na bedem!

"Marker tim" je ponovo preko Škuletića poentirao, a potom još jednom kada se Trajković, kao u pravom američkom fudbalu sa loptom bacio u gol. Ali, ne važi! Objasnio je Saša Ilić: "Ne, ne nije gol, mora da se baci sa njom prije crte".

Tim bez markera je potom napravio sjajnu akciju. Nikola Aksentijević je napravio lažnjak, kao da baci loptu na desno, a zapravo je uočio slobodnog Danka Lazovića ispred protivničkog gola: "Pa, ovo je ta! Nisam mogao bolju da ti bacim!", likovao je Aksentijević.

Uslijedio je novi atak "marker tima", ali je Fofana zaustavljen bodičekom. "Auuuuu", začulo se u gužvi.

Probao je potom Volkov da pokaže šta zna. Poput statisitih američkih ragbista, odnosno fudbalera kako oni kažu, dotrčao je ispred gola "marker tima", zagradio se i tražio loptu. Zamalo da mu uspije, ali su mu na leđima već bila trojica!

Milan Obradović i Miroslav Vulićević su pokazivali zavidno znanje u obaranju, a svi su prasnuli u smijeh kada je Predrag Luka krenuo ka protivničkom golu, da bi ga neko zaustavio rukama. Luka je pao i viknuo: "Aaaaa", tražeći faul.

"Pa, nije ti ovo fudbal!", dobacivali su mu iz protivničke ekipe.



U žaru borbe neko je potom oborio Aksentijevića, a dobio je i nehotice udarac u glavu.

Najbolji komentar dao je Škuletić: "E, ljudi nemoj sad da ga izgubimo kad je ušao u formu".

(Predrag Vujić/MONDO, foto: MONDO/P.Vujić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC