• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić potvrdio: Od decembra neko drugi

Poslije sjednice UO, predsjednik Partizana Dragan Đurić potvrdio da neće biti u mogućnosti da u narednom periodu pomogne klubu u punom kapacitetu.

Fudbalski klub Partizan prošle nedjelje je saopštio da je Dragan Đurić prenio ovlašćenja na potpredsjednike kluba, jer zbog "privatnih obaveza" neće moći da se posveti radu kluba u mjeri i na način kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu.

To što je saopšteno poslije sjednice Sekretarijata kluba (najuže rukovodstvo), potvrđeno je u utorak poslije sastanka Upravnog odbora.

"Moje bitisanje u Partizanu u narednih pet, šest mjeseci biće dosta smanjeno. Neću moći da budem prisutan u onoj mjeri kao u prethodnih šest godina kada sam izgarao sa željom i voljom da budemo prvaci i igramo u Evropi. Ovlašćenja sam prenio na potpredsjednike, u kojem imam puno povjerenje, a ja ću se uključivati koliko budem mogao. Svi u klubu smo jedinstveni!", rekao je Đurić novinarima, a posebno je istakao: "Nisam dao ostavku!".

On je dodao da će izborna skupština biti u decembru kada mu ističe mandat.

"Ja se neću kandidovati, bilo je dosta. Moramo da pripremimo sjednicu i da nađemo ljude koji će me zamijeniti", rekao je Đurić.

Ko bi mogao da ga zamijeni?

"U ovom trenutku ne vidim osobu koja bi došla na čelo Partizana. Dosta sam razmišljao o tome. Da sam vidio rješenje rekao bih još u decembru. 'Ljudi, umoran sam, imamo čovjeka koji će me naslijediti'", rekao je Đurić.

Jedan od potpredsjednika kluba, Ratomir Babić, na koga je Đurić prebacio dio ovlašćenja, dodao su svi razgovori na Upravnom odboru bili "u cilju jačeg i boljeg Partizana".

"Predsjednik nije podnio ostavku. Prebacio je veća ovlašćenja na nas potpredsjednike (Ratomira Babića, Mileta Jovičića i Duška Jovanovića), ali on ostaje uz nas i uključiće se kada bude mogao", rekao je Babić.

O tome što se u medijima već pominju mogući novi predsjednici Partizana, Babić je rekao:

"Imamo ozbiljne pritiske jer smo dosadili kao prvaci. Niko ne može da bira predsjednika preko štampe i nečijih želja. Svako ko želi da se kandiduje neka dođe da razgovaramo. Najviše bih volio da nađemo osobu sa velikom sportskom poslovnom dimenzijom, sposobnu da uspješno vodi firmu i pronalazi novac".

Babić se, inače, izvinio novinarima što se niko od potpredsjednika nije javljao na telefon poslije sjednice Sekretarijata kluba, obrazloživši da je takav bio dogovor čelnika crno-bijelih.

Dodao je i da je on došao na konferenciju za novinare u dogovoru sa drugom dvojicom potpredsjednika kluba.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC