• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gaćinović na klupi, konačno kreće i Leotar

Svega desetak dana pred start proljećnog dijela prvenstva, fudbaleri trebinjskog Leotara sa novim trenerom Vladimirom Gaćinovićem kreću sa pripremama.

Pregovori sa gradskim vlastima konačno su urodili plodom, pa će fudbaleri prvog šampiona BiH ipak danas od 14 časova startovati sa treninzima, kako bi koliko-toliko spremni dočekali start drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH 1. marta.

Igrački kadar pretrpio je brojne promjene. Većina fudbalera je napustila Trebinje, a od prvotimaca ostali su samo Zdravko Šaraba, Srđan Andrić, Milorad Cimirot i Đoko Milović. Ostatak će činiti igrači iz juniorskog i kadetskog pogona.

Došlo je i do promjene na klupi. Dragana Spaića, koji je jesenas sjedio na klupi Trebinjaca, zamijenio je nekadašnji fudbaler i trener plavo-bijelih Vladimir Gaćinović. On će pokušati da učini nemoguće - izbori opstanak sa ekipom koja je u prvom dijelu prvenstva osvojila svega devet bodova.

"Mnogo je vremena izgubljeno, ali pokušaćemo da se što bolje pripremimo kako bismo izborili opstanak u elitnom društvu. Leotar je moj klub i uvijek ću mu biti na usluzi", izjavio je za "Glas Srpske" novi trener Gaćinović.

"Iako ne volim da pričam o tome, zaista imamo dosta problema. Ali, kada veliki broj uticajnih ljudi u Trebinju iskaže riješenost da pomogne klubu, onda to budi optimizam. Borac sam po prirodi, neću ustuknuti pred problemima, probaćemo da iznađemo najbolja rješenja. Dugo je trajalo bezvazdušno stanje, igrački kadar se osuo. Nije ni bilo realno očekivati da će igrači čekati na rješenje", naglasio je povratnik na klupu plavo-bijelih.

Trebinjci za najbližim rivalom Travnikom zaostaju pet, a od Rudar Prijedora, koji je prvi van opasne zone, udaljeni su šest bodova. Upravo će "rudari" iz Prijedora biti prvi rival Hercegovcima na "Policama" u prvom proljećnom kolu.

Iz Leotara su najavili da će od Saveza tražiti odgađanje susreta sa Rudar Prijedorom, kako bi ekipa mogla što bolje da se spremi za nastavak sezone.

(MONDO, foto: Press RS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC