• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sesk: Ućutkali kritičare. Pelegrini: Krađa!

Fudbaler Barselona smatra da kritičari nisu imali pravo da osporavaju igru Katalonaca jer rezultati govore za sebe.

Fudbaler Barselone Sesk Fabregas rekao je da će kritičari "morati da ćute", poslije pobjede protiv Mančester sitija od 2:0, u osmini finala Lige šampiona, dok je trener engleske ekipe Manuel Pelegrini okrivio sudiju za poraz.

Barselona je u utorak uveče u Mančesteru, u prvoj utakmici osmine finala, pobijedila Siti golovima Lionela Mesija iz penala u 54. minutu i Danija Alveša u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

Mesi je tako postigao 66. gol u Ligi šampiona i nedostaje mu pet da se izjednači sa legendom Real Madrida Raulom.

Mnogi su kritikovali igru Barselone u prethodnim utakmicama, a Fabregas je rekao da je njegova ekipa morala da se dokazuje zbog toga, iako je prva na tabeli Primere, plasirala se u finale Kupa kralja i na korak je do plasmana u četvrtfinale Lige šampiona.

"Sada će morati da ćute nekoliko dana... Možda smo nešto morali da dokazujemo, i to smo uradili. Mislim da smo to učinili na pravi način", rekao je on.

Trener Mančester sitija Manuel Pelegrini okrivio je švedskog sudiju Jonasa Eriksona za poraz, pošto smatra da je Martin Demikelis van kaznenog prostora srušio Mesija. Defanzivac Sitija je poslije tog starta dobio crveni karton.

"Od početka utakmice sam vidio da sudija nema isti kriterijum. On je odlučio pobjednika. Faul Demikelisa nije bio penal, pošto je bio van kaznenog prostora, a nije svirao ni prekršaj Serhija Buskeca na Hesusu Navasu. Velike greške protiv velikog tima kakav je Barselona vam otežavaju da pobijedite", rekao je Pelegrini.

Čileanski trener je dodao da je UEFA pogriješila što je Eriksonu dodijelila da sudi utakmicu i najavio veliku borbu u revanšu.

"Naravno da ćemo pokušati. Drugi gol smo primili u nezgodnom trenutku, u završnici utakmice i vidjećemo šta možemo da uradimo", rekao je Pelegrini.

Revanš utakmica na programu je 12. marta na stadionu Kamp Nou u Barseloni.

(MONDO, Foto: AP Photo/Clint Hughes)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Igor

Taj famozni faul Busketsa nije postojao ni u snu. Cisto simuliranje. O.K. penal je bila prestroga odluka,ali te greske su sastavni dio fudbala. Ali,pogledajmo ovu sezonu u Premier ligi. Koliko je sudijskih gresaka bilo na utakmicama Sitija u njihovu korist!? I to u momentima kada se lomi utakmica. Tada se ne bunite?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC