• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blan: Razmažen sam. Hipija: PSŽ je top klasa

Trener Pari sen Žermena istakao poslije ubjedljive pobjede u Ligi šampiona da ga mogu smatrati razmaženim jer na raspolaganju ima sjajne pojedince.

Pari sen Žermen prošetao se kroz Leverkuzen u nastavku takmičenja u Ligi šampiona. Oni su na gostovanju u Njemačkoj "počistili" Bajer sa ubjedljivih 4:0.

Trener Parižana Loran Blan nije skidao osmijeh sa lica poslije trijumfa. Tvrdi da je ekipa maksimalno fokusirana ušla u važan duel, a zatim odradila odličan posao.

"Moja ekipa bila je veoma usresređena poslije duela sa Valensijanom u domaćem šampionatu. pauza je bila duga u Ligi šampiona i sa nestrpljenjem su čekali da ponovo zaigraju. Rano smo poveli, što je uvijek dobro, a onda su igrači sve ostalo odradili odlično. Mogu samo da im čestitam", rekao je Blan.

On je dodao da je veoma zadovoljan kako je djelovao njegov tim.

"Pari sen Žermen bio je veoma jak protiv Bajera, i pojedinačno i kolektivno. Zaista mogu da kažem da sam razmažen kada je u pitanju sastav tima, jer uvijek na raspolaganju imam igrače koji su uvijek koncentrisani i posvećeni na terenu, a kao tim djeluju moćno", dodao je Blan.

Zlatan Ibrahimović, "udarna igla" Parižana, izjavio je da je sve funkcionisalo kako su željeli.

"Rano smo dali gol, a kada povedete sve je lakše. Postigao sam dva gola, ali uvijek je lakše igrati dobro kada ste u ekipi koja radi dobro. Mislim da smo zaista odigrali dobar meč", rekao je Ibrahimović, koji je sa 10 datih golova izbio na prvo mjesto strijelaca Lige šampiona.

Trener Bajera Sami Hipija istakao je da je rano primljeni gol poremetio ekipu, ali i da je činjenica da su igrali protiv izuzetnog protivnika.

"Gol koji smo primili u trećem minutu potpuno nas je paralisao, pa nam je trebalo više od 20 minuta da se povratimo. Nismo uspjeli da pronađemo pravu igru za PSŽ. Onda smo ostali i sa 10 igrača na terenu, i tada smo možda igrali i bolje. ne mogu da kažem da je sve bilo loše, ne, jer igrali smo protiv ekipe koja je top klasa i koja je odigrala odlično", rekao je Hipija.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Frank Augstein)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC