• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda duguje Radu skoro dva miliona

U klubu sa Banjice uvjeravaju da nisu imali izbora osim da podnesu tužbu protiv crveno-bijelih zbog neizmirenih dugovanja.

"Nismo imali gdje. Pokušali smo da postignemo dogovor na sastancima, da nađemo zajedničko rješenje, bili smo spremni i na ustupke, ali nismo dobili nikakav odgovor", rečeno je MONDU i agenciji Beta u srijedu u Fudbalskom klubu Rad o sporu "građevinara" i Crvene zvezde.


Superligaš iz Crnotravske ulice podnio je tužbu protiv vicešampiona zbog neizmirenih obaveza u vezi sa transferima Aleksandra Pantića i Luke Milivojevića (na slici u dresu Rada), koji su napustili Ljutice Bogdana bez isplate dogovorenog obeštećenja na račun njihovog bivšeg kluba.

"Bilo je neizbježno. Arbitražna komisija im je dala dodatnih četiri dana, ali nisu reagovali. Mi smo već na gubitku. Izgubili smo neke igrače u koje smo uložili stotine hiljada evra, koji su nam otišli iz kluba preko 'arbitraže'. To je što je", objašnjeno nam je na Banjici.

Koliko Crvena zvezda duguje Radu? Skoro dva miliona evra, moglo je da se čuje u Crnotravskoj.

Ako obaveze ne budu izmirene, crveno-bijeli neće moći da na proljeće dobiju licencu za Evropu, a biće im zabranjeno i da u sljedećem prelaznom roku registruju nove igrače.

"Građevinari" traže novac od obeštećenja za prelazak dvojice igrača u Zvezdu, plus dio procenta od transfera Milivojevića u Anderleht.
(MONDO:Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC