• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola ponovo pogađa!

Srpski fudbaler i povremeni reprezentativac Nikola Đurđić, koji se dugo oporavljao od povrede ligamenata koljena, ponovo je u takmičarskom ritmu.

Srpski fudbaler Nikola Đurđić vratio se na teren poslije pola godine i bio je strijelac u pobjedi svog Grojter Firta nad Rot-Vajs Erfurtom rezultatom 3:0 u prijateljskoj utakmici.

Đurđić je bio van terena od avgusta prošle godine, kada je na utakmici sa Kajzerslauternom pokidao prednji ukršteni ligament koljena. Uslijedila je operacija, period mirovanja i oporavak, a Đurđić se u polusezoni pridružio saigračima i počeo da trenira punim tempom.

Da je potpuno spreman za povratak, Đurđić je pokazao u duelu sa Erfurtom, pošto je odigrao čitav duel i bio je najzapaženiji igrač na terenu.

Srbin je bio strijelac trećeg gola, a prethodno su prezicni bili Azemi i Cilner. Đurđić je predstavljao konstantnu opasnost po golmana Erfurta, a pogotkom i nekolicinom sjajnih poteza pokazao je da je potpuno spreman za pravi povratak na teren.

"Osjećam se veoma dobro. Upravo mi je ovakva utakmica nedostajala da pokažem da sam potpuno spreman za prava iskušenja", rekao je Đurđić poslije duela.

Fudbaleri Grojter Firta naredni meč Cvajte igraju u ponedeljak protiv Kelna, pa treba očekivati da će se srpski napadač konačno naći u konkurenciji za startnih 11. Možda i u tandemu sa Ognjenom Mudrinskim.
(MONDO:Foto: MONDO - Predrag Vujić

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC