• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ružić kandidat za predsjednika Partizana?

Visoki funckioner Socijalističke partije Srbije Branko Ružić namjerava da se kandiduje za predsjednika FK Partizan, saznaje se iz obavještenih izvora.

Dragan Đurić je potvrdio: "Odlazim do kraja godine, dosta je bilo".

Dakle, Partizan bi u 2014. godini trebalo da dobije novog kormilara.

Sadašnji prvi čovjek crno-bijelih Dragan Đurić, opterećen istragom u vezi sa privatizacijom Veterinarskog zavoda, odlučio je da se povuče, odnosno da nastavi da radi u klubu smanjenim kapacitetom, prenoseći ovlašćenja na trojicu potpredsjednika.

Rekao je i da će Izborna skupština u klubu biti održana u decembru, mada neke informacije govore i da bi mogla da bude održana ranije. Možda već na proljeće.

Ko bi mogao da naslijedi Đurića?

U medijima se najviše piše i govori o proslavljenom srpskom košarkašu Dejanu Bodirogi, koji te informacije nije demantovao. Doduše, nije ih ni potvrdio, ali njegova nedavna izjava zvuči indikativno:

"Poznato je kakve emocije gajim prema tom klubu i naravno da mi godi pozitivno raspoloženje navijača i određenih struktura u odnosu na moj mogući angažman. Međutim, trenutno nemam ništa konkretno da kažem na tu temu".

Jedan od potpredsjednika Partizana Ratomir Babić imao je u utorak poruku da se predsjednik kluba "neće birati preko štampe", nego da svako ko želi da se kandiduje "dođe u klub i popriča sa aktuelnim rukovodstvom".

Mogući kandidat, kako se saznaje u obavještenim izvorima, mogao bi da bude Branko Ružić, potpredsjednik Socijalističke partije Srbije i koji je do prošle godine bio potpredsjednik Partizana i jedan od najbližih Đurićevih saradnika.

Ružić je veoma blizak sa predsjednikom Sportskog društva Partizan i trenerom košarkaša Duškom Vujoševićem i to bi mu bio najjači adut u eventualnoj izbornoj trci u fudbalskoj sekciji.

Socijalistički funkcioner se povukao sa mjesta potpredsjednika Partizana, jer je u rekonstruisanoj Vladi Srbije bio imenovan za ministra evropske integracije bez portfelja.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC