• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miske: "Ex-Yu" grupa po mjeri "zmajeva"

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović u kvalifikacijama za EP u Francuskoj priželjkuje selekcije nastale raspadom bivše Jugoslavije.

Iako većina fudbalera i fudbalskih stručnjaka predstojeće nedjelje na izvlačenju u Nici želi da izbjegne timove iz tzv. regiona, popularni Miske tvrdi da je došlo vrijeme da komšije zaigraju i da će to biti istinski spektakl.

"Znam da se većina sa mnom ne slaže i priželjkuje drugačiji rasplet, ali ja baš priželjkujem da zaigramo s komšijama. Volio bih da u istu grupu žrijeb spoji ekipe iz bivše Jugoslavije. Bilo bi to baš interesantno i veoma zanimljivo. Mislim da bi to bila odlična prilika da svi zajednički na našim prostorima otvorimo jednu novu i svjetliju fudbalsku epohu", rekao je Misimović u intervjuu za "Nezavisne novine".

Prema njegovim riječima, moguće je da te utakmice prođu samo u sportskom duhu.

"Zašto da ne? To bi, siguran sam, bila grupa u kojoj bi svaka utakmica bila spektakl. Čemu negativne konotacije i gledanje na tu mogućnost kao na nešto loše? Po mom mišljenju, iz takve jedne grupe bi moglo izaći više pozitivnih, nego negativnih stvari. Vrijeme je da pokažemo da možemo igrati mirno te mečeve s isključivo sportskim nabojem. Treba napraviti praznik sporta. Pokazalo se u košarci da nije nemoguće, pa ne vidim zašto ne bi moglo i u fudbalu. Nema tu puno razlike".

Misimović smatra da su "zmajevi" uz Hrvate najbolji tim u bivšoj državi.

"Hrvatska i mi trenutno smo najbolji u regionu. Uz dužno poštovanje prema svima, vjerujem da bi u takvoj grupi glavnu borbu za prvo mjesto vodili mi i Hrvatska. Naravno, za očekivati je i puno bolje izdanje Srbije u narednim kvalifikacijama", rekao je vezista kineskog Guižu Renea.

(MONDO, foto: FS BiH)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC