• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pape na seminaru u Brazilu

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić prisustovao je seminaru sa kormilarima reprezentacija koje će igrati na Mundijalu u Brazilu.

Za razliku od žrijeba grupa na Svjetskom prvenstvu kada je Sušić zakasnio na avion iz Pariza, ovog puta je popularni Pape stigao u Brazil na vrijeme.

Seminar je održan u Florianopolisu, a na njemu je učestvovalo 20 od ukupno 32 selektora nacionalnih timova Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Sušić se na fotografiji nalazi u društvu hrvatskog selektora Nike Kovača, sa desne strane je holandski stručnjak Luis van Gal, a ispred njega je engleski selektor Roj Hodžson.


Druženje i edukacija najboljih svjetskih selektora u sjenci je rokova koje će organizatori turnira ispoštovati čini se u posljednjem trenutku, obzirom da je četiri mjeseca prije početka Mundijala još pet stadiona u izgradnji, ali i najava nasilnih protesta nezadovoljnih građana Brazila, prenio je portal "Reprezentacija.ba"

Popularni Pape i delegacija Fudbalskog saveza BiH obići će u narednim danima bazu "zmajeva" u mjestu Porto Seguro, a dio delegacije će iz Brazila otputovati u Nicu, gdje će prisustvovati žrijebu kvalifikacionih grupa za EURO 2016. u Francuskoj.

Vezista "zmajeva" Zvjezdan Misimović priželjkuje da će žrijeb za EP spojiti fudbalske ekipe nastale raspadom bivše Jugoslavije.

(MONDO, foto: Safet Pape Sušić/Facebook)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC