• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Januzaj: NE Kosovu

As Mančester junajteda odbio je poziv iz Prištine sa zaigra za "kosovsku" reprezentaciju na prijateljskom meču protiv Haitija u Kosovskoj Mitrovici.

Adnan Januzaj neće nastupati za "reprezentaciju Kosova" na njihovoj prvoj zvaničnoj utakmici u martu.

Mladi fudbaler Mančester junajteda, čiji su roditelji rođeni na Kosovu, saopštio je da ne želi da igra tu reprezentaciju, ali ni za bilo koju drugu.

Adnanov otac Abedin potvrdio je za kosovsku televiziju "Kohavision" da njegov sin neće biti u sastavu reprezentacije protiv Haitija, 5. marta u Kosovskoj Mitrovici.

On je rekao da njegov sin trenutno ne razmišlja o reprezentativnoj karijeri, jer je isključivo skoncentrisan na partije u dresu Mančester junajteda, kako bi izborio veću minutažu.

Abedin Januzaj, koji je i agent svom sinu, ranije je napomenuo da je situacija oko reprezentacije Kosova dosta komplikovana.

"Ja sam rođen tamo i volio bih da moj sin igra za reprezentaciju moje zemlje, ali stvar je delikatna, jer Fudbalski savez Kosova još uvijek nije član FIFA. Postoji mogućnost da Adnan nekada obuče dres Kosova, ali imamo vremena da razmislimo o svemu", objasnio je Abedin Januzaj.

Teoretski, shodno poreklu, Januzaj ima uslove da igra za Belgiju, Albaniju, Srbiju, Tursku, a žele ga i Englezi i Hrvati.

(MONDO, foto: Beta/AP/Jon Super)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC